,, ,

Yabani hangi gün, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Tv-Dünyası 06.04.2024 - 11:35, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:38 3365 kez okundu.
 

Yabani hangi gün, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Yabani dizisi, iki farklı dünyadan gelen Yağmur ve Akça’nın aşk hikayesini anlatıyor; Pazartesi günleri atv’de yayınlanıyor.
Yabani dizisi, atv ekranlarında yayınlanmaktadır. Yayın Günü: Pazartesi Yayın Saati: 20:00 Tekrar Bölümü: Salı 14:30 Yabani dizisinin yeni bölümleri Pazartesi günleri saat 20:00'de atv ekranlarında yayınlanmaktadır. Diziyi atv 'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından da canlı olarak izleyebilirsiniz. Dizinin konusu: Yabani dizisi, iki farklı dünyadan gelen iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; Yağmur ( Ekin Koç ) ve Akça ( Öykü Karayel )'dir. Yağmur, şehirde yaşayan ve doğayla pek ilgisi olmayan bir gençtir. Akça ise ormanda yaşayan ve doğayla iç içe bir hayat süren bir kızdır. Kaderin bir oyunu sonucu bu iki genç tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Farklı dünyalardan gelen Yağmur ve Akça, aşklarını korumak için birçok zorlukla karşılaşırlar. Dizinin oyuncuları: Ekin Koç (Yağmur) Öykü Karayel (Akça) Mustafa Avkıran (Hızır) Selin Yeninci (Eylül) Ahmet Mümtaz Taylan (Aziz) Gözde Kansu (Gülizar) Ferit Kaya (Murat) Uğur Uzunel (Salih) Ayşe Melike Çerçi (Ayşe) Elif Doğan (Narin) Deniz Hamzaoğlu (Mert) Aslıhan Kapanşahin (Sude) Yabani dizisi, sürükleyici hikayesi, güzel manzaraları ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicileri ekranlara kilitliyor. Diziyi izlemek için: atv ekranlarını Pazartesi günleri saat 20:00'de takip edebilirsiniz. atv'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz. Diziyi kaçırdıysanız, atv'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.
Yabani dizisi, iki farklı dünyadan gelen Yağmur ve Akça’nın aşk hikayesini anlatıyor; Pazartesi günleri atv’de yayınlanıyor.

Yabani dizisi, atv ekranlarında yayınlanmaktadır.

Yayın Günü: Pazartesi

Yayın Saati: 20:00

Tekrar Bölümü: Salı 14:30

Yabani dizisinin yeni bölümleri Pazartesi günleri saat 20:00'de atv ekranlarında yayınlanmaktadır. Diziyi atv 'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Dizinin konusu:

Yabani dizisi, iki farklı dünyadan gelen iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Dizinin ana karakterleri; Yağmur ( Ekin Koç ) ve Akça ( Öykü Karayel )'dir. Yağmur, şehirde yaşayan ve doğayla pek ilgisi olmayan bir gençtir. Akça ise ormanda yaşayan ve doğayla iç içe bir hayat süren bir kızdır. Kaderin bir oyunu sonucu bu iki genç tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Farklı dünyalardan gelen Yağmur ve Akça, aşklarını korumak için birçok zorlukla karşılaşırlar.

Dizinin oyuncuları:

Yabani dizisi, sürükleyici hikayesi, güzel manzaraları ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicileri ekranlara kilitliyor.

Diziyi izlemek için:

  • atv ekranlarını Pazartesi günleri saat 20:00'de takip edebilirsiniz.
  • atv'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.
  • Diziyi kaçırdıysanız, atv'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından tekrar bölümlerini izleyebilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.