,, ,

Seç Market Kimin?

İş Dünyası 04.01.2024 - 16:06, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:06 15899+ kez okundu.
 

Seç Market Kimin?

Seç Market Kimin?
Seç Market , Yıldız Holding ve Bizim Toptan ortaklığında kurulmuş bir şirkettir. Şirketin merkezi İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. 2023 yılı itibarıyla Seç Market'in Türkiye çapında 2.324 mağazası bulunmaktadır. Seç Market, esnaflara yönelik bir indirim market zinciridir. Şirket, esnaflara toplu alım avantajı sunarak rekabet güçlerini artırmayı hedeflemektedir. Seç Market, Yıldız Holding'in gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra, Bizim Toptan'ın toptan satış ağında bulunan diğer ürünleri de satmaktadır. Seç Market'in sahiplik yapısı şu şekildedir: Yıldız Holding: %60 Bizim Toptan: %40 Seç Market 2014 yılında Bizim Toptan bünyesinde faaliyet göstermeye başlamıştır. 2016 yılında ise ayrı bir şirket olarak kurulmuştur.
Seç Market Kimin?

Seç Market , Yıldız Holding ve Bizim Toptan ortaklığında kurulmuş bir şirkettir. Şirketin merkezi İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer almaktadır. 2023 yılı itibarıyla Seç Market'in Türkiye çapında 2.324 mağazası bulunmaktadır.

Seç Market, esnaflara yönelik bir indirim market zinciridir. Şirket, esnaflara toplu alım avantajı sunarak rekabet güçlerini artırmayı hedeflemektedir. Seç Market, Yıldız Holding'in gıda, temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin yanı sıra, Bizim Toptan'ın toptan satış ağında bulunan diğer ürünleri de satmaktadır.

Seç Market'in sahiplik yapısı şu şekildedir:

  • Yıldız Holding: %60
  • Bizim Toptan: %40

Seç Market 2014 yılında Bizim Toptan bünyesinde faaliyet göstermeye başlamıştır. 2016 yılında ise ayrı bir şirket olarak kurulmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.