,, ,

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma filminin konusu nedir?

Tv-Dünyası 14.07.2023 - 12:08, Güncelleme: 14.07.2023 - 12:08 3717+ kez okundu.
 

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma filminin konusu nedir?

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma filminin konusu nedir?
Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma, Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filmidir. Film, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor. Filmde, Ethan Hunt ve ekibi, eski bir düşmanları olan Gabriel adlı bir terörist liderin peşine düşerler. Gabriel, dünyayı kaosa sürüklemek için ölümcül bir plan yapmıştır. Ethan ve ekibi, Gabriel’i durdurmak için zamana karşı yarışırken, kendilerini tehlikeli ve beklenmedik durumlarla karşı karşıya bulurlar. Film, Christopher McQuarrie tarafından yazılan ve yönetilen ve Ethan Hunt rolünü tekrar canlandıran Tom Cruise ’un başrolünü üstlendiği Amerikan yapımı bir aksiyon filmidir. Filmde, Rebecca Ferguson , Simon Pegg , Ving Rhames , Vanessa Kirby , Henry Czerny , Esai Morales , Hayley Atwell ve Pom Klementieff gibi isimler de yer alıyor Filmin oyuncuları şunlardır: Tom Cruise - Ethan Hunt Rebecca Ferguson - Ilsa Faust Simon Pegg - Benji Dunn Ving Rhames - Luther Stickell Vanessa Kirby - Alanna Mitsopolis Henry Czerny - Eugene Kittridge Esai Morales - Gabriel Hayley Atwell - Grace Pom Klementieff - Paris
Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma filminin konusu nedir?

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma, Görevimiz Tehlike serisinin yedinci filmidir. Film, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor.

Filmde, Ethan Hunt ve ekibi, eski bir düşmanları olan Gabriel adlı bir terörist liderin peşine düşerler. Gabriel, dünyayı kaosa sürüklemek için ölümcül bir plan yapmıştır. Ethan ve ekibi, Gabriel’i durdurmak için zamana karşı yarışırken, kendilerini tehlikeli ve beklenmedik durumlarla karşı karşıya bulurlar.

Film, Christopher McQuarrie tarafından yazılan ve yönetilen ve Ethan Hunt rolünü tekrar canlandıran Tom Cruise ’un başrolünü üstlendiği Amerikan yapımı bir aksiyon filmidir. Filmde, Rebecca Ferguson , Simon Pegg , Ving Rhames , Vanessa Kirby , Henry Czerny , Esai Morales , Hayley Atwell ve Pom Klementieff gibi isimler de yer alıyor

Filmin oyuncuları şunlardır:

Tom Cruise - Ethan Hunt
Rebecca Ferguson - Ilsa Faust
Simon Pegg - Benji Dunn
Ving Rhames - Luther Stickell
Vanessa Kirby - Alanna Mitsopolis
Henry Czerny - Eugene Kittridge
Esai Morales - Gabriel
Hayley Atwell - Grace
Pom Klementieff - Paris

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.