,, ,

Müge Anlı Kimdir?

Kimdir 08.08.2022 - 13:53, Güncelleme: 08.08.2022 - 13:57 8931+ kez okundu.
 

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı Kimdir?
Müge Anlı İstanbul şehrinde 19 Aralık 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans eğitimi tamamlayan Müge Anlı, Kanal 6’da stajını tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesinin Hukuk Fakültesinde almıştır. Staj yaptığı kanalda başarısı ve kendini sevdirmesinden dolayı kadroya alınmıştır. Öncelikle yönetmen yardımcılığıyla işe başlayan Müge Anlı, Kenan Erçetingöz’ün teklifi sonrasında magazin sektörüne geçiş yaptı. Dobra Dobra adlı magazin programıyla televizyonda boy göstermeye başlayan Anlı, izleyiciler tarafından kısa süre içerisinde çok sevildi.   ATV kanalının projelerinden bir tanesinde sunucu olarak işe alınan Müge Anlı, milyonlarca izleyiciyi ekran başına bağlayarak defalarca reyting rekorları kırmayı başardı. Adının “Müge Anlı ile Tatlı Sert” olduğu bu program 14 yıldır sürmekte olup 3212 kayıp bulunmuştur. Bunun yanı sıra 930 aileyi kavuştururken 200’e yakın cinayet dosyası aydınlanmıştır.   Müge Anlı Evli Mi? Müge Anlı, Kanal 6’da çalışırken ilk evliliğini yapmıştır. Kanalda magazin müdürlüğünden görevli olan Gürkan Akdağ, Müge Anlı ile olan ilişkisi sonrasında eşinden boşanarak yeni bir evliliğe adım atmıştır. 1993 yılında dünya evine giren Müge Anlı ve Gürkan Akdağ’ın 2002 yılında bir kız çocukları oluyor. Adı Lidya olan kızlarını kameralardan uzak tutmaları nedeniyle hakkında pek bir şey bilinmemektedir.   Kariyer sorunları nedeniyle boşanan bu çift, kısa bir süre sonrasında evlatları için yeniden nikah masasına oturarak evlenmişlerdir. Birkaç sene boyunca mutlu bir şekilde ilerleyen evlilikleri bir süre sonra şiddet iddiası üzerine yeniden sona ermiştir.   2018 ve 2020 senesinde Altın Kelebek Ödülleri tarafından “En İyi Kadın Sunucu” ödülünü almaya hak kazanan Müge Anlı, kariyer alanında hedeflediği birçok noktaya ulaştı. “Tatlı Sert” programından sonra “Mektubunuz Var” programında da hem yapımcılık hem de sunuculuk görevlerini üstlenmiştir. 2019 yılında ise ATV’de yarışma programı olan “Güven Bana” da sunucu olarak görev yapmıştır. 48 yaşında olan Müge Anlı’nın gelecekte yeni projelere imza atacağı düşünülmekte olup kariyer basamaklarına tırmanmaya duraksamadan devam etmektedir.  
Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı İstanbul şehrinde 19 Aralık 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans eğitimi tamamlayan Müge Anlı, Kanal 6’da stajını tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesinin Hukuk Fakültesinde almıştır. Staj yaptığı kanalda başarısı ve kendini sevdirmesinden dolayı kadroya alınmıştır. Öncelikle yönetmen yardımcılığıyla işe başlayan Müge Anlı, Kenan Erçetingöz’ün teklifi sonrasında magazin sektörüne geçiş yaptı. Dobra Dobra adlı magazin programıyla televizyonda boy göstermeye başlayan Anlı, izleyiciler tarafından kısa süre içerisinde çok sevildi.

 

ATV kanalının projelerinden bir tanesinde sunucu olarak işe alınan Müge Anlı, milyonlarca izleyiciyi ekran başına bağlayarak defalarca reyting rekorları kırmayı başardı. Adının “ Müge Anlı ile Tatlı Sert” olduğu bu program 14 yıldır sürmekte olup 3212 kayıp bulunmuştur. Bunun yanı sıra 930 aileyi kavuştururken 200’e yakın cinayet dosyası aydınlanmıştır.

 

Müge Anlı Evli Mi?

Müge Anlı, Kanal 6’da çalışırken ilk evliliğini yapmıştır. Kanalda magazin müdürlüğünden görevli olan Gürkan Akdağ, Müge Anlı ile olan ilişkisi sonrasında eşinden boşanarak yeni bir evliliğe adım atmıştır. 1993 yılında dünya evine giren Müge Anlı ve Gürkan Akdağ’ın 2002 yılında bir kız çocukları oluyor. Adı Lidya olan kızlarını kameralardan uzak tutmaları nedeniyle hakkında pek bir şey bilinmemektedir.

 

Kariyer sorunları nedeniyle boşanan bu çift, kısa bir süre sonrasında evlatları için yeniden nikah masasına oturarak evlenmişlerdir. Birkaç sene boyunca mutlu bir şekilde ilerleyen evlilikleri bir süre sonra şiddet iddiası üzerine yeniden sona ermiştir.

 

2018 ve 2020 senesinde Altın Kelebek Ödülleri tarafından “En İyi Kadın Sunucu” ödülünü almaya hak kazanan Müge Anlı, kariyer alanında hedeflediği birçok noktaya ulaştı. “Tatlı Sert” programından sonra “Mektubunuz Var” programında da hem yapımcılık hem de sunuculuk görevlerini üstlenmiştir. 2019 yılında ise ATV’de yarışma programı olan “Güven Bana” da sunucu olarak görev yapmıştır. 48 yaşında olan Müge Anlı’nın gelecekte yeni projelere imza atacağı düşünülmekte olup kariyer basamaklarına tırmanmaya duraksamadan devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.