,, ,

Kastamonu ve Bartın'da camiler sele dayanamadı

Gündem 27.06.2022 - 19:11, Güncelleme: 27.06.2022 - 19:11 4161+ kez okundu.
 

Kastamonu ve Bartın'da camiler sele dayanamadı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde ve Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan camiler sel sularına daha fazla dayanamadı.
Batı Karadenizi etkisi altına alan sağanak yağış birçok yerde binaların su altında kalmasına neden oldu. Sel ve taşkınlar sonucu bazı binalarda hasar meydana geldi. Vatandaşların cep telefonları ile çektikleri görüntülerde Kastamonu ve Bartın'da camilerin yıkıldığı görüldü.  Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde aşırı yağışların neden olduğu selde köy camisi ve minaresinin yıkıldı. Yıkılış anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Bir başka görüntü de Bartın'dan geldi. Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Yenikışla Köyü Çukurtarla Mahallesindeki cami sel nedeniyle yıkıldı. 
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde ve Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan camiler sel sularına daha fazla dayanamadı.

Batı Karadenizi etkisi altına alan sağanak yağış birçok yerde binaların su altında kalmasına neden oldu. Sel ve taşkınlar sonucu bazı binalarda hasar meydana geldi. Vatandaşların cep telefonları ile çektikleri görüntülerde Kastamonu ve Bartın'da camilerin yıkıldığı görüldü. 

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde aşırı yağışların neden olduğu selde köy camisi ve minaresinin yıkıldı. Yıkılış anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Bir başka görüntü de Bartın'dan geldi. Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Yenikışla Köyü Çukurtarla Mahallesindeki cami sel nedeniyle yıkıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.