,, ,

KORKUTELİ’NDE SAĞANAK YAĞIŞ, 2 MAHALLEDE SU BASKINLARINA NEDEN OLDU

Gündem 19.05.2022 - 13:23, Güncelleme: 19.05.2022 - 13:23 4142+ kez okundu.
 

KORKUTELİ’NDE SAĞANAK YAĞIŞ, 2 MAHALLEDE SU BASKINLARINA NEDEN OLDU

KORKUTELİ’NDE SAĞANAK YAĞIŞ, 2 MAHALLEDE SU BASKINLARINA NEDEN OLDU
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası Dereköy ve Sülekler Mahalleleri'nde taşkınlara neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, personel ve araçlarıyla bölge halkının yardımına koştu. Dereköy ve Sülekler Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış yerleşim yerlerinde tahribata yol açtı. Dolu yağışı sonrası dere taştı, evler ve ahırlar zarar gördü. Taşkın nedeniyle ortalık çamur gölüne dönerken, 48 hayvan telef oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, ASAT, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personel ve araçlarıyla bölge halkının yardımına koştu.  Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü’ne ait araçlar ile çamur ve kalıntılar temizlendi. Gece boyu çalışan ekipler, selin yarattığı olumsuzlukları gidermeye çalıştı. Dereköy Mahalle Muhtarı Taner Yaşa, "Allah bu felaketten daha büyüğünü göstermesin. Ani gelişen dolu ve sağanak yağmur sonrası 48 küçükbaş hayvan telef oldu. Meyve ağaçları ve sebze fidanları zarar gördü. Bazı evler oturulamaz durumda. Bizi yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyemize ve tüm ekiplere teşekkür ediyoruz " dedi.
KORKUTELİ’NDE SAĞANAK YAĞIŞ, 2 MAHALLEDE SU BASKINLARINA NEDEN OLDU

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası Dereköy ve Sülekler Mahalleleri'nde taşkınlara neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, personel ve araçlarıyla bölge halkının yardımına koştu.

Dereköy ve Sülekler Mahallesi'nde etkili olan sağanak yağış yerleşim yerlerinde tahribata yol açtı. Dolu yağışı sonrası dere taştı, evler ve ahırlar zarar gördü. Taşkın nedeniyle ortalık çamur gölüne dönerken, 48 hayvan telef oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, ASAT, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personel ve araçlarıyla bölge halkının yardımına koştu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü’ne ait araçlar ile çamur ve kalıntılar temizlendi. Gece boyu çalışan ekipler, selin yarattığı olumsuzlukları gidermeye çalıştı.

Dereköy Mahalle Muhtarı Taner Yaşa, "Allah bu felaketten daha büyüğünü göstermesin. Ani gelişen dolu ve sağanak yağmur sonrası 48 küçükbaş hayvan telef oldu. Meyve ağaçları ve sebze fidanları zarar gördü. Bazı evler oturulamaz durumda. Bizi yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyemize ve tüm ekiplere teşekkür ediyoruz " dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.