,, ,

Özlem Mumcu: Kemeraltı Mahallesi’nde Yeni Bir Soluk

Gündem 25.03.2024 - 12:12, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:12 4060+ kez okundu.
 

Özlem Mumcu: Kemeraltı Mahallesi’nde Yeni Bir Soluk

Özlem Mumcu, 2024 yerel seçimlerinde Kemeraltı Mahallesi muhtar adayı. Değişim ve kadınların siyasetteki yerini artırmayı hedefliyor.
Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık, Kemeraltı Mahallesi ’nde Muhtar Adayı Özlem Mumcu ya destek Özlem Mumcu , 1972 Muğla doğumlu, evli ve iki çocuk annesi bir kadın. 35 yıldır Kemeraltı Mahallesi ’nde ikamet eden Mumcu, uzun yıllar eşiyle birlikte esnaflık yapmış. Esnaflığın tanınma avantajını yaşayan Mumcu, aynı zamanda okul aile birliğinde de görev almış. 2019 yerel seçimlerinde muhtar adayı olan Mumcu, eşinin ve çocuklarının çevresinin desteğini alarak bu yola çıkmış. Bu seçimde 3 bayan olmak üzere toplamda 8 aday yarışmış. Seçimi dört dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar kazanırken, Mumcu ikinci olmuş. Bu sonuç, Mumcu’nun kendine olan güvenini artırmış ve bir daha aday olması gerektiğini düşündürmüş. 2024 yılı yerel seçimlerinde Marmaris Kemeraltı Mahallesi’nden tekrar aday olan Mumcu, eşi, çocukları ve çevresinin inanılmaz desteğini alıyor. Son bir aydır girmediği apartman, çalmadığı kapı bırakmayan Mumcu, kadınlardan inanılmaz bir destek görüyor. Mevcut muhtarı kötülemeyen Mumcu, sadece değişimin olması gerektiğini söylüyor. Mahalle için, mahallelinin istekleri ve talepleri doğrultusunda hareket edeceğini belirten Mumcu, “Yerelden başlayarak kadının siyasette çoğalmasını istiyorum. Değişim yerelden başlar. 31 Mart akşamı hizmete merhaba diyeceğimiz günlere başaracağız, kazanacağız.” diyor.
Özlem Mumcu, 2024 yerel seçimlerinde Kemeraltı Mahallesi muhtar adayı. Değişim ve kadınların siyasetteki yerini artırmayı hedefliyor.

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Başkanı Ayşe Kaşıkırık, Kemeraltı Mahallesi ’nde Muhtar Adayı Özlem Mumcu ya destek

Özlem Mumcu , 1972 Muğla doğumlu, evli ve iki çocuk annesi bir kadın. 35 yıldır Kemeraltı Mahallesi ’nde ikamet eden Mumcu, uzun yıllar eşiyle birlikte esnaflık yapmış. Esnaflığın tanınma avantajını yaşayan Mumcu, aynı zamanda okul aile birliğinde de görev almış.

2019 yerel seçimlerinde muhtar adayı olan Mumcu, eşinin ve çocuklarının çevresinin desteğini alarak bu yola çıkmış. Bu seçimde 3 bayan olmak üzere toplamda 8 aday yarışmış. Seçimi dört dönemdir muhtarlık yapan mevcut muhtar kazanırken, Mumcu ikinci olmuş. Bu sonuç, Mumcu’nun kendine olan güvenini artırmış ve bir daha aday olması gerektiğini düşündürmüş.

2024 yılı yerel seçimlerinde Marmaris Kemeraltı Mahallesi’nden tekrar aday olan Mumcu, eşi, çocukları ve çevresinin inanılmaz desteğini alıyor. Son bir aydır girmediği apartman, çalmadığı kapı bırakmayan Mumcu, kadınlardan inanılmaz bir destek görüyor. Mevcut muhtarı kötülemeyen Mumcu, sadece değişimin olması gerektiğini söylüyor.

Mahalle için, mahallelinin istekleri ve talepleri doğrultusunda hareket edeceğini belirten Mumcu, “Yerelden başlayarak kadının siyasette çoğalmasını istiyorum. Değişim yerelden başlar. 31 Mart akşamı hizmete merhaba diyeceğimiz günlere başaracağız, kazanacağız.” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.