,, ,

Son Çağrı: 2024-MSÜ İçin Başvuru Süresi Bugün Sona Eriyor

Gündem 07.02.2024 - 10:18, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:19 3307+ kez okundu.
 

Son Çağrı: 2024-MSÜ İçin Başvuru Süresi Bugün Sona Eriyor

2024-MSÜ için son başvuru bugün! Geleceğin komutanları, fırsatı kaçırmayın. Başvurularınızı ais.osym.gov.tr’den yapabilirsiniz
Milli Savunma Üniversitesi ’nin Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) İçin Son Başvuru Tarihi Bugün Milli Savunma Üniversitesi ’nin Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) için son başvuru tarihi bugün, 07 Şubat 2024 saat 23.59’da sona erecek. Henüz başvurusunu yapmayan adaylar, http://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Geleceğin komutanları olmayı hedefleyen gençler, bu yılki son başvuru fırsatını kaçırmamalıdır. Başvurularınızı tamamlamayı unutmayın!
2024-MSÜ için son başvuru bugün! Geleceğin komutanları, fırsatı kaçırmayın. Başvurularınızı ais.osym.gov.tr’den yapabilirsiniz

Milli Savunma Üniversitesi ’nin Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) İçin Son Başvuru Tarihi Bugün

Milli Savunma Üniversitesi ’nin Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) için son başvuru tarihi bugün, 07 Şubat 2024 saat 23.59’da sona erecek. Henüz başvurusunu yapmayan adaylar, http://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Geleceğin komutanları olmayı hedefleyen gençler, bu yılki son başvuru fırsatını kaçırmamalıdır. Başvurularınızı tamamlamayı unutmayın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.