,, ,

Sertavul Geçidi Trafiğe Açıldı

Gündem 30.01.2024 - 12:56, Güncelleme: 30.01.2024 - 12:56 3406+ kez okundu.
 

Sertavul Geçidi Trafiğe Açıldı

Sertavul Geçidi, yoğun kar yağışı ve buzlanma sonrası yapılan çalışmalarla yeniden trafiğe açıldı. Sürücülerin dikkatli olması istendi.
Karaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 07:20 itibariyle TIR ve çekicili araçlara kapatılan 715-06 K.K.Nolu Karaman-Mut ( Sertavul Geçidi ) Devlet Yolu'nun, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 13:50 itibariyle bütün araçlar için trafiğe açıldığı bildirildi. Açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Sertavul Geçidi, Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yeniden ulaşıma açılmıştır. Trafikte seyir halinde olan sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz" denildi.
Sertavul Geçidi, yoğun kar yağışı ve buzlanma sonrası yapılan çalışmalarla yeniden trafiğe açıldı. Sürücülerin dikkatli olması istendi.

Karaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 07:20 itibariyle TIR ve çekicili araçlara kapatılan 715-06 K.K.Nolu Karaman-Mut ( Sertavul Geçidi ) Devlet Yolu'nun, 30 Ocak 2024 tarihinde saat 13:50 itibariyle bütün araçlar için trafiğe açıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanan Sertavul Geçidi, Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yeniden ulaşıma açılmıştır. Trafikte seyir halinde olan sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.