,, ,

Alpaslan İlgün: Evren’e Hizmet için Yola Çıktık

Siyaset 19.01.2024 - 13:27, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:27 7179+ kez okundu.
 

Alpaslan İlgün: Evren’e Hizmet için Yola Çıktık

Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, Evren’deki eksiklikleri gidermek için projelerini ve seçim vaatlerini anlattı.
Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı İş insanı Şeffaf Yönetim Genel Müdürü Alpaslan İlgün 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Evren ile ilgili projelerini anlattı. Alpaslan İlgün kimdir neler yapar. 1977 Erzurum Doğumlu olan İlgün Baba Mesleği nedeniyle çok küçük yaşlarda itibaren Ankara’da İkamet etmekteyim ilk orta ve lise’yi Ankarada okudum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduktan Ankara’da Bilişim ve Tesis Yönetimi Şirketinde Yönetici olarak Çalışan İlgün ODTÜ-METU’nun ”Girişimcilik, Proje Yönetimi ve Kriz Yönetimi” sertifikalarına sahibi olan Çok Sayıda STK Yöneticilik ve Gönülülük hizmetlerinde bulunmuştur. Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, 3 bin nüfuslu Evren ’de”Saha çalışması yaparken hemşehrilerime şu sözü veriyorum: Umutsuzluğa düşmeyin, Yeniden Refah ile birlikte Evren’e hizmet gelecek.” dedi. Evren başta olmak üzere köylere hizmet gitmediğini, Evrenin birçok temel hizmetten mahrum kaldığını vurgulayan Alpaslan ilgün , projeleri hayata geçirip, ilçemizi dünyaya tanıtacağız.” diye konuştu. Evren ilçe otoban viyadük çıkışına organize sanayi kurulması, Evren kooperatif projesinin hayata geçirilmesi ile kadın ve evrenli balıkçıların gelir seviyesinin yükseltilmesi Rüzgar tribünü ve güneş panelleri ile kendi elektiriğimizi üretip gelir elde etmek isrediğini Tarım ve hayvancılığa AB projeleri ile teşvik sağlamak olduğunu İlçemizde teknik lise ve üniversite kurulumunu saglamak isteyen ve köylerimizin su sorununu çözmek için bugün bu yola çıkmış bulunmaktayım. gençlerin istihdam için çevre il ve ilçelere gittiğini söyleyen İgün, ilçeye kazandırılacak fabrikalar, sanayi siteleri ve tarımsal projelerle bölgenin kalkınması ve hemşehrilerinin istihdam oranının artacağını ifade etti. Çok Yakın zamanda Evren ve köyleri için hazırladığım tüm projeleri kamuoyu ile paylaşacağını belirten Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, ilçede görev gelir gelmez tüm söz verdiğimiz projelerini hayata geçirmek istediklerini, kaydetti.
Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, Evren’deki eksiklikleri gidermek için projelerini ve seçim vaatlerini anlattı.

Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı İş insanı Şeffaf Yönetim Genel Müdürü Alpaslan İlgün 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Evren ile ilgili projelerini anlattı.

Alpaslan İlgün kimdir neler yapar. 1977 Erzurum Doğumlu olan İlgün Baba Mesleği nedeniyle çok küçük yaşlarda itibaren Ankara’da İkamet etmekteyim ilk orta ve lise’yi Ankarada okudum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduktan Ankara’da Bilişim ve Tesis Yönetimi Şirketinde Yönetici olarak Çalışan İlgün ODTÜ-METU’nun ”Girişimcilik, Proje Yönetimi ve Kriz Yönetimi” sertifikalarına sahibi olan Çok Sayıda STK Yöneticilik ve Gönülülük hizmetlerinde bulunmuştur.

Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, 3 bin nüfuslu Evren ’de”Saha çalışması yaparken hemşehrilerime şu sözü veriyorum: Umutsuzluğa düşmeyin, Yeniden Refah ile birlikte Evren’e hizmet gelecek.” dedi.

Evren başta olmak üzere köylere hizmet gitmediğini, Evrenin birçok temel hizmetten mahrum kaldığını vurgulayan Alpaslan ilgün , projeleri hayata geçirip, ilçemizi dünyaya tanıtacağız.” diye konuştu.  Evren ilçe otoban viyadük çıkışına organize sanayi kurulması, Evren kooperatif projesinin hayata geçirilmesi ile kadın ve evrenli balıkçıların gelir seviyesinin yükseltilmesi Rüzgar tribünü ve güneş panelleri ile kendi elektiriğimizi üretip gelir elde etmek isrediğini Tarım ve hayvancılığa AB projeleri ile teşvik sağlamak olduğunu İlçemizde teknik lise ve üniversite kurulumunu saglamak isteyen ve köylerimizin su sorununu çözmek için bugün bu yola çıkmış bulunmaktayım.

gençlerin istihdam için çevre il ve ilçelere gittiğini söyleyen İgün, ilçeye kazandırılacak fabrikalar, sanayi siteleri ve tarımsal projelerle bölgenin kalkınması ve hemşehrilerinin istihdam oranının artacağını ifade etti.

Çok Yakın zamanda Evren ve köyleri için hazırladığım tüm projeleri kamuoyu ile paylaşacağını belirten  Yeniden Refah Partisi Evren Belediye Başkan Adayı Alpaslan İlgün, ilçede görev gelir gelmez tüm söz verdiğimiz projelerini hayata geçirmek istediklerini, kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.