,, ,

Muş Valisi Avni Çakır, 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti

Gündem 04.01.2024 - 13:59, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:59 3625+ kez okundu.
 

Muş Valisi Avni Çakır, 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti

Muş Valisi Avni Çakır, 35’inci Mühimmat Bölük Komutanlığı’nı ziyaret etti ve personelin özverili çalışmalarını takdir etti.
Muş Valisi Avni Çakır , 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti. Bölük Komutanı Mühimmat Binbaşı Sedat Kılıç ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Çakır, tören mangasını selamladı. Vali Çakır daha sonra şeref defterini imzalayarak Binbaşı Sedat Kılıç 'tan, Komutanlığın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Çakır, yaptığı açıklamada, Komutanlığın Muş ve bölgenin güvenliği için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, personelin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muş 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı, Muş ilinin ve bölgenin güvenliği için önemli bir görev üstleniyor. Komutanlığı bünyesinde görevli personel, her türlü zorluğa rağmen görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyor. Vali Çakır'ın ziyareti, Komutanlığın faaliyetlerini yerinde görme ve personelin moral ve motivasyonunu artırma amacını taşıyor.
Muş Valisi Avni Çakır, 35’inci Mühimmat Bölük Komutanlığı’nı ziyaret etti ve personelin özverili çalışmalarını takdir etti.

Muş Valisi Avni Çakır , 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Bölük Komutanı Mühimmat Binbaşı Sedat Kılıç ve komutanlar tarafından karşılanan Vali Çakır, tören mangasını selamladı.

Vali Çakır daha sonra şeref defterini imzalayarak Binbaşı Sedat Kılıç 'tan, Komutanlığın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Çakır, yaptığı açıklamada, Komutanlığın Muş ve bölgenin güvenliği için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, personelin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Muş 35'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı, Muş ilinin ve bölgenin güvenliği için önemli bir görev üstleniyor. Komutanlığı bünyesinde görevli personel, her türlü zorluğa rağmen görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyor.

Vali Çakır'ın ziyareti, Komutanlığın faaliyetlerini yerinde görme ve personelin moral ve motivasyonunu artırma amacını taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.