,, ,

Turgay Tanülkü, Dilek Taşı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Tv-Dünyası 19.12.2023 - 10:26, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:26 7857+ kez okundu.
 

Turgay Tanülkü, Dilek Taşı Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Kanal D’nin sevilen dizisi Dilek Taşı, güçlü kadrosuna Turgay Tanülkü’yü ekledi. Tanülkü, Mustafa’nın geçmişinden gelen Aziz Ağa rolünü oynayacak
Kanal D ’nin sevilen dizisi Dilek Taşı yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film imzalı dizinin yönetmenliğini Osman Taşçı yapıyor. Dizinin başrollerinde Salih Bademci , Hazal Subaşı , Ozan Dolunay , Elif Doğan gibi genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Dizinin tecrübeli isimleri ise Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil. Dilek Taşı dizisinin güçlü kadrosuna bir usta isim daha eklendi. Turgay Tanülkü , dizide Aziz Ağa karakterini canlandıracak. Aziz Ağa, Mustafa’nın ( Salih Bademci ) geçmişinden gelen ve onun hayatını değiştirecek önemli bir rol oynayacak. Turgay Tanülkü, dizinin 15. bölümünden itibaren ekranda olacak. Turgay Tanülkü, Türk sinema ve televizyon dünyasının sevilen ve saygı duyulan oyuncularından biri. Birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Tanülkü, son olarak Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinde Faysal Erdem karakterini başarıyla canlandırmıştı. Tanülkü, Dilek Taşı dizisindeki performansıyla da izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.
Kanal D’nin sevilen dizisi Dilek Taşı, güçlü kadrosuna Turgay Tanülkü’yü ekledi. Tanülkü, Mustafa’nın geçmişinden gelen Aziz Ağa rolünü oynayacak

Kanal D ’nin sevilen dizisi Dilek Taşı yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yaşar ve Efe İrvül’ün patronu olduğu Pastel Film imzalı dizinin yönetmenliğini Osman Taşçı yapıyor. Dizinin başrollerinde Salih Bademci , Hazal Subaşı , Ozan Dolunay , Elif Doğan gibi genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Dizinin tecrübeli isimleri ise Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Çiçek Dilligil.

Dilek Taşı dizisinin güçlü kadrosuna bir usta isim daha eklendi. Turgay Tanülkü , dizide Aziz Ağa karakterini canlandıracak. Aziz Ağa, Mustafa’nın ( Salih Bademci ) geçmişinden gelen ve onun hayatını değiştirecek önemli bir rol oynayacak. Turgay Tanülkü, dizinin 15. bölümünden itibaren ekranda olacak.

Turgay Tanülkü, Türk sinema ve televizyon dünyasının sevilen ve saygı duyulan oyuncularından biri. Birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Tanülkü, son olarak Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinde Faysal Erdem karakterini başarıyla canlandırmıştı. Tanülkü, Dilek Taşı dizisindeki performansıyla da izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.