,, ,

Prof. Dr. Semih Keskil Kimdir?

Kimdir 25.11.2023 - 16:45, Güncelleme: 25.11.2023 - 16:45 6473+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Semih Keskil Kimdir?

Prof. Dr. Semih Keskil Kimdir?
Prof. Dr. Semih Keskil , Ankara'da yaşayan bir beyin cerrahıdır. 38 yıllık tecrübesiyle Türkiye'deki en iyi beyin cerrahları arasında yer almaktadır. Prof. Dr. Semih Keskil , 1960 yılında Ankara'da doğmuştur. Babası Selanik göçmeniydi ve anne tarafından Atatürk'le akraba olmasından ömrü boyunca hep gurur duydu. Annemin ailesi ise Kafkas göçmeni, kendilerine Sapanca-Maşukiye'yi yani aşıklar diyarını mesken tutmuşlar. Prof. Dr. Semih Keskil , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Ardından, Amerika Birleşik Devletleri'nde Stanford Üniversitesi'nde beyin cerrahisi alanında ileri eğitim almıştır. Prof. Dr. Semih Keskil , Türkiye'nin birçok önemli hastanesinde görev yapmıştır. Halen, Ankara'da bulunan Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Prof. Dr. Semih Keskil , beyin, omurga, bel ve boyun cerrahisinde uzmanlaşmıştır. Beyin tümörleri, beyin kanamaları, omurga kırıkları, bel fıtığı, boyun fıtığı gibi çeşitli beyin ve sinir cerrahisi ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirmektedir. Prof. Dr. Semih Keskil , beyin cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası alanda da tanınmaktadır. Uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış çok sayıda makalesi ve kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, beyin cerrahisi alanında düzenlenen ulusal ve uluslararası kongrelerde davetli konuşmacı olarak yer almaktadır. Prof. Dr. Semih Keskil , beyin cerrahisi alanındaki bilgi ve deneyimini, hastalarına en iyi şekilde hizmet vermek için kullanmaktadır. Hastalarının sağlığını korumak ve onlara kaliteli bir yaşam sunmak için her zaman çaba göstermektedir.
Prof. Dr. Semih Keskil Kimdir?

Prof. Dr. Semih Keskil , Ankara'da yaşayan bir beyin cerrahıdır. 38 yıllık tecrübesiyle Türkiye'deki en iyi beyin cerrahları arasında yer almaktadır.

Prof. Dr. Semih Keskil , 1960 yılında Ankara'da doğmuştur. Babası Selanik göçmeniydi ve anne tarafından Atatürk'le akraba olmasından ömrü boyunca hep gurur duydu. Annemin ailesi ise Kafkas göçmeni, kendilerine Sapanca-Maşukiye'yi yani aşıklar diyarını mesken tutmuşlar.

Prof. Dr. Semih Keskil , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Ardından, Amerika Birleşik Devletleri'nde Stanford Üniversitesi'nde beyin cerrahisi alanında ileri eğitim almıştır.

Prof. Dr. Semih Keskil , Türkiye'nin birçok önemli hastanesinde görev yapmıştır. Halen, Ankara'da bulunan Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Semih Keskil , beyin, omurga, bel ve boyun cerrahisinde uzmanlaşmıştır. Beyin tümörleri, beyin kanamaları, omurga kırıkları, bel fıtığı, boyun fıtığı gibi çeşitli beyin ve sinir cerrahisi ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirmektedir.

Prof. Dr. Semih Keskil , beyin cerrahisi alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası alanda da tanınmaktadır. Uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış çok sayıda makalesi ve kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, beyin cerrahisi alanında düzenlenen ulusal ve uluslararası kongrelerde davetli konuşmacı olarak yer almaktadır.

Prof. Dr. Semih Keskil , beyin cerrahisi alanındaki bilgi ve deneyimini, hastalarına en iyi şekilde hizmet vermek için kullanmaktadır. Hastalarının sağlığını korumak ve onlara kaliteli bir yaşam sunmak için her zaman çaba göstermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.