,, ,

Elektra Plus Jel Ne İşe Yarar? Elektra Jel Yüze Sürülür mü?

Sağlık 18.11.2023 - 16:23, Güncelleme: 18.11.2023 - 16:23 8518+ kez okundu.
 

Elektra Plus Jel Ne İşe Yarar? Elektra Jel Yüze Sürülür mü?

Elektra Plus Jel Ne İşe Yarar? Elektra Jel Yüze Sürülür mü?
Elektra Plus jel , aşağıdaki hastalıkların lokal tedavisinde ağrı kesici ve iltihap giderici olarak etkilidir: Osteoartrit, romatoid artrit, periartrit, tendinit, tenosinovit ve bursit gibi romatizmal hastalıklar, Ezilme ve burkulma gibi yumuşak doku rahatsızlıkları, Ağrı, iltihap ve kas gerginliği ile kendini gösteren kas-iskelet sistem hastalıkları. Elektra Plus jel bu hastalıkların neden olduğu ağrıyı, şişliği ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, kas spazmlarını da gevşetmeye yardımcı olur. Elektra Jel Yüze Sürülür mü? Elektra Plus jel yüze sürülmemelidir. Yüze uygulandığında, göz, burun ve ağız gibi hassas bölgelere temas edebilir. Bu da, tahrişe veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Elektra Plus jel sadece vücudun diğer bölgelerine uygulanmalıdır. Uygulama yapılacak bölgenin temiz ve kuru olduğundan emin olunmalıdır. Jel, ince bir tabaka halinde uygulanmalı ve masajla yedirilmelidir. Elektra Plus jel günde 2-3 kez uygulanabilir. Uygulama süresi, doktorunuzun talimatlarına göre ayarlanmalıdır. Elektra Plus jel hamile veya emziren kadınlarda kullanılmamalıdır. Ayrıca, 12 yaşın altındaki çocuklarda da kullanılmamalıdır. Elektra Plus jel aşağıdaki durumlarda kullanılmamalıdır: İlacın herhangi bir bileşenine alerjiniz varsa, Ciltte açık yaralar veya tahriş varsa, Göz, burun veya ağız gibi hassas bölgelere temas edecekse. Elektra Plus jel kullanırken, aşağıdaki hususlara dikkat ediniz: Jel, göz, burun veya ağız gibi hassas bölgelere temas etmemesine dikkat edin. Jel, yanık veya açık yaralara uygulanmamalıdır. Jel, uygulandıktan sonra ellerinizi iyice yıkayın. Elektra Plus jel kullanırken, herhangi bir alerjik reaksiyon fark ederseniz, kullanmayı bırakın ve bir doktora başvurunuz.
Elektra Plus Jel Ne İşe Yarar? Elektra Jel Yüze Sürülür mü?

Elektra Plus jel , aşağıdaki hastalıkların lokal tedavisinde ağrı kesici ve iltihap giderici olarak etkilidir:

  • Osteoartrit, romatoid artrit, periartrit, tendinit, tenosinovit ve bursit gibi romatizmal hastalıklar,
  • Ezilme ve burkulma gibi yumuşak doku rahatsızlıkları,
  • Ağrı, iltihap ve kas gerginliği ile kendini gösteren kas-iskelet sistem hastalıkları.

Elektra Plus jel bu hastalıkların neden olduğu ağrıyı, şişliği ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca, kas spazmlarını da gevşetmeye yardımcı olur.

Elektra Jel Yüze Sürülür mü?

Elektra Plus jel yüze sürülmemelidir. Yüze uygulandığında, göz, burun ve ağız gibi hassas bölgelere temas edebilir. Bu da, tahrişe veya alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

Elektra Plus jel sadece vücudun diğer bölgelerine uygulanmalıdır. Uygulama yapılacak bölgenin temiz ve kuru olduğundan emin olunmalıdır. Jel, ince bir tabaka halinde uygulanmalı ve masajla yedirilmelidir.

Elektra Plus jel günde 2-3 kez uygulanabilir. Uygulama süresi, doktorunuzun talimatlarına göre ayarlanmalıdır.

Elektra Plus jel hamile veya emziren kadınlarda kullanılmamalıdır. Ayrıca, 12 yaşın altındaki çocuklarda da kullanılmamalıdır.

Elektra Plus jel aşağıdaki durumlarda kullanılmamalıdır:

  • İlacın herhangi bir bileşenine alerjiniz varsa,
  • Ciltte açık yaralar veya tahriş varsa,
  • Göz, burun veya ağız gibi hassas bölgelere temas edecekse.

Elektra Plus jel kullanırken, aşağıdaki hususlara dikkat ediniz:

  • Jel, göz, burun veya ağız gibi hassas bölgelere temas etmemesine dikkat edin.
  • Jel, yanık veya açık yaralara uygulanmamalıdır.
  • Jel, uygulandıktan sonra ellerinizi iyice yıkayın.

Elektra Plus jel kullanırken, herhangi bir alerjik reaksiyon fark ederseniz, kullanmayı bırakın ve bir doktora başvurunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.