,, ,

Hatice Şimşek Kimdir?

Kimdir 17.11.2023 - 13:58, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:00 4130+ kez okundu.
 

Hatice Şimşek Kimdir?

Hatice Şimşek Kimdir?
Hatice Şimşek İlkokul ve ortaokul yıllarında koro çalışmaları ile başladığı müzik hayatına, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü bitirdikten sonra halen sürdürdüğü müzik öğretmenliği, Orff eğitmenliği, ve Abrsm koçluğu yaparak devam ediyor. Hatice Şimşek Aynı zamanda da çocuk şarkıları yayınlıyor.       Hatice Şimşek Info: Hatice Şimşek She started her music life with choir studies during his primary and secondary school years, and after graduating from Erciyes University Fine Arts Faculty Music Department, she continues as a music teacher, Orff trainer, and Abrsm coach. Hatice Şimşek At the same time, she publishes children's songs. HATİCE ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA Instagram 157 https://www.instagram.com/haticesimsekmusic     Dijital Müzik Servisleri https://open.spotify.com/artist/2SJxwjQn2pwmuiY3hlRb2m?si=ucNNZXbHRce9c6DBZUdCTQ https://music.apple.com/tr/artist/hatice-%C5%9Fim%C5%9Fek/1161381852
Hatice Şimşek Kimdir?

Hatice Şimşek İlkokul ve ortaokul yıllarında koro çalışmaları ile başladığı müzik hayatına, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü bitirdikten sonra halen sürdürdüğü müzik öğretmenliği, Orff eğitmenliği, ve Abrsm koçluğu yaparak devam ediyor. Hatice Şimşek Aynı zamanda da çocuk şarkıları yayınlıyor.

 

 

 

Hatice Şimşek Info:

Hatice Şimşek She started her music life with choir studies during his primary and secondary school years, and after graduating from Erciyes University Fine Arts Faculty Music Department, she continues as a music teacher, Orff trainer, and Abrsm coach. Hatice Şimşek At the same time, she publishes children's songs.

HATİCE ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA

Instagram 157
https://www.instagram.com/haticesimsekmusic

 

 

Dijital Müzik Servisleri


https://open.spotify.com/artist/2SJxwjQn2pwmuiY3hlRb2m?si=ucNNZXbHRce9c6DBZUdCTQ

https://music.apple.com/tr/artist/hatice-%C5%9Fim%C5%9Fek/1161381852

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.