,, ,

AGD Gümüşhane'de Değişim Rüzgarı: Naci Şenel'den Furkan Ustakurt'a

Gündem 07.11.2023 - 09:20, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:22 2797+ kez okundu.
 

AGD Gümüşhane'de Değişim Rüzgarı: Naci Şenel'den Furkan Ustakurt'a

AGD Gümüşhane Şubesi’nde başkanlık değişimi: Naci ŞENEL, 13 yıllık görevini Araştırma Görevlisi Furkan USTAKURT’a devretti.
Anadolu Gençlik Derneği ( AGD ) Gümüşhane Şubesi'nde başkanlık değişimi yaşandı. 13 yıldır AGD Gümüşhane Şube Başkanlığı görevini sürdüren Naci Şenel , görevi Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olan Furkan Ustakurt 'a devretti. Anadolu Gençlik Derneği'nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Naci Şenel "Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan AGD'de gençlerin manevi köklerinden kopmaması, şuur ve inançla yetişmesi için mücadele ettik. Bu azim ve kararlılıkla 13 yıl boyunca elimden gelen çabayı gösterdim. Ancak, teşkilatlara yeni bir kan ve heyecan gelmesi için görev sahiplerinin değişmesi gerektiği inancıyla görevi Furkan Ustakurt'a devretmeye karar verdim. Ustakurt'un bu görevi hakkıyla yapacağına inanıyorum." dedi. Furkan Ustakurt ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Naci Hocamızın dernek başkanı olarak yıllardır gayretine, fedakarlığına şahit olduk. Her yaptığı işi ihlasla ve cihat aşkıyla yapıyor. Bu yönüyle bizlere de örnek oluyor. Naci Hocamızın tecrübelerinden istifade etmek için yeni yönetimde kendisine verilen görevi kabul etmesi dernek adına önemli bir kazanç." diye konuştu.
AGD Gümüşhane Şubesi’nde başkanlık değişimi: Naci ŞENEL, 13 yıllık görevini Araştırma Görevlisi Furkan USTAKURT’a devretti.

Anadolu Gençlik Derneği ( AGD ) Gümüşhane Şubesi'nde başkanlık değişimi yaşandı. 13 yıldır AGD Gümüşhane Şube Başkanlığı görevini sürdüren Naci Şenel , görevi Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olan Furkan Ustakurt 'a devretti.

Anadolu Gençlik Derneği'nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Naci Şenel "Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan AGD'de gençlerin manevi köklerinden kopmaması, şuur ve inançla yetişmesi için mücadele ettik. Bu azim ve kararlılıkla 13 yıl boyunca elimden gelen çabayı gösterdim. Ancak, teşkilatlara yeni bir kan ve heyecan gelmesi için görev sahiplerinin değişmesi gerektiği inancıyla görevi Furkan Ustakurt'a devretmeye karar verdim. Ustakurt'un bu görevi hakkıyla yapacağına inanıyorum." dedi.

Furkan Ustakurt ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Naci Hocamızın dernek başkanı olarak yıllardır gayretine, fedakarlığına şahit olduk. Her yaptığı işi ihlasla ve cihat aşkıyla yapıyor. Bu yönüyle bizlere de örnek oluyor. Naci Hocamızın tecrübelerinden istifade etmek için yeni yönetimde kendisine verilen görevi kabul etmesi dernek adına önemli bir kazanç." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.