,, ,

Erkan Çağatay Kuruoğlu: "Cumhuriyetimizi Lider Ülke Türkiye Yapmak 85 Milyonun Sorumluluğudur"

Gündem 28.10.2023 - 12:06, Güncelleme: 28.10.2023 - 12:06 3404+ kez okundu.
 

Erkan Çağatay Kuruoğlu: "Cumhuriyetimizi Lider Ülke Türkiye Yapmak 85 Milyonun Sorumluluğudur"

Erkan Çağatay Kuruoğlu, Cumhuriyet’in 100. yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefini vurguladı ve tüm Türk milletine çağrıda bulundu.
Erkan Çağatay Kuruoğlu 100. kuruluş yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Türk milletinin, kanla, malıyla, canıyla, yokluk, sefaletle, yoksulukla Cumhuriyetimizi kurarak bizlere emanet ettiklerini söyledi. Kuruoğlu, yaptığı açıklamada, "Biz yoklukla kurulan Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlarken sorumluluğumuz büyüktür. Bizlere düşen sorumluluk, ilimde, irfanda, bilimi, teknolojisini, medyası, sanayisi, markalarıyla, savunma sanayisi, ordusuyla, finansı, lobileriyle ülkemizi güçlendirmek, büyütmek ve yeni yüzyılı Türkiye yüzyılı yaparak 'Lider ülke Türkiye' yapmak 85 milyonun geçmişe ve geleceğe olan sorumluluğudur" dedi. Hedefe giden bu yolda çobanından ustasına, sanayicisinden öğretmenine, balıkçısından siyasetçisine, öğrencisinden din adamına, askerinden gencine, yaşlısına bu milletin her bir ferdin ülkemize olan sorumluluğu olduğunu vurgulayan Kuruoğlu, "Başaracağız, başaracağız, başaracağız #LiderÜlkeTürkiye" ifadelerini kullandı.
Erkan Çağatay Kuruoğlu, Cumhuriyet’in 100. yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefini vurguladı ve tüm Türk milletine çağrıda bulundu.

Erkan Çağatay Kuruoğlu 100. kuruluş yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Türk milletinin, kanla, malıyla, canıyla, yokluk, sefaletle, yoksulukla Cumhuriyetimizi kurarak bizlere emanet ettiklerini söyledi.

Kuruoğlu, yaptığı açıklamada, "Biz yoklukla kurulan Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlarken sorumluluğumuz büyüktür. Bizlere düşen sorumluluk, ilimde, irfanda, bilimi, teknolojisini, medyası, sanayisi, markalarıyla, savunma sanayisi, ordusuyla, finansı, lobileriyle ülkemizi güçlendirmek, büyütmek ve yeni yüzyılı Türkiye yüzyılı yaparak 'Lider ülke Türkiye' yapmak 85 milyonun geçmişe ve geleceğe olan sorumluluğudur" dedi.

Hedefe giden bu yolda çobanından ustasına, sanayicisinden öğretmenine, balıkçısından siyasetçisine, öğrencisinden din adamına, askerinden gencine, yaşlısına bu milletin her bir ferdin ülkemize olan sorumluluğu olduğunu vurgulayan Kuruoğlu, "Başaracağız, başaracağız, başaracağız #LiderÜlkeTürkiye" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.