,, ,

Hande Erçel Instagram'da abonelik sistemini başlattı

Magazin 27.10.2023 - 12:49, Güncelleme: 27.10.2023 - 12:50 23421+ kez okundu.
 

Hande Erçel Instagram'da abonelik sistemini başlattı

Ünlü oyuncu, aylık 32.99 TL karşılığında takipçilerine özel içerikler sunacak.
Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile mutlu bir beraberlik sürdüren güzel oyuncu Hande Erçel Instagram'daki abonelik sistemini uygulamaya başladı. Ünlü isim artık sosyal medya hesabından abonelere özel paylaşım yapacak. Hande Erçel'in özel paylaşımlarını görmek isteyenlerin aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekecek. Erçel, bu uygulamayla birlikte takipçilerine daha samimi ve özel içerikler sunmayı hedefliyor. Ünlü oyuncu, abonelik sistemiyle birlikte günlük hayatından, özel anlarından ve projelerine dair daha detaylı bilgiler paylaşacak. Daha önce bu uygulamayı kullanan Şeyma Subaşı'nın abonelik ücreti en başta 69.99 TL olmuştu. Subaşı daha sonra bu ücreti 119.99 TL'ye kadar çıkarmıştı. Hande Erçel'in abonelik sisteminin ne kadar başarılı olacağı merak konusu.
Ünlü oyuncu, aylık 32.99 TL karşılığında takipçilerine özel içerikler sunacak.

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile mutlu bir beraberlik sürdüren güzel oyuncu Hande Erçel Instagram'daki abonelik sistemini uygulamaya başladı.

Ünlü isim artık sosyal medya hesabından abonelere özel paylaşım yapacak. Hande Erçel'in özel paylaşımlarını görmek isteyenlerin aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekecek.

Erçel, bu uygulamayla birlikte takipçilerine daha samimi ve özel içerikler sunmayı hedefliyor. Ünlü oyuncu, abonelik sistemiyle birlikte günlük hayatından, özel anlarından ve projelerine dair daha detaylı bilgiler paylaşacak.

Daha önce bu uygulamayı kullanan Şeyma Subaşı'nın abonelik ücreti en başta 69.99 TL olmuştu. Subaşı daha sonra bu ücreti 119.99 TL'ye kadar çıkarmıştı.

Hande Erçel'in abonelik sisteminin ne kadar başarılı olacağı merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.