,, ,

Benekli Ayhan darp edildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Gündem 17.10.2023 - 14:42, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:42 2849+ kez okundu.
 

Benekli Ayhan darp edildi, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Sosyal medya fenomeni 'Benekli Ayhan’ın darp edildiği iddiaları Isparta Valiliği tarafından araştırılıyor. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
Isparta Valiliği, sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve " Benekli Ayhan " olarak bilinen A.K. isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin araştırıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, olayın 15 Ekim 2023 tarihinde Isparta İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği belirtildi. Görüntülerde A.K.'nın darp edildiği ve yerde yatarken tekmelendiği görülüyor. Açıklamada, olayla ilgili olarak emniyet birimlerine iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı kaydedildi. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında ticari taksi ile Burdur'a gittiği, A.K'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edildi. A.K.'nın olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmadığı belirtilen açıklamada, olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapıldığı ve haklarında adli işlem başlatıldığı ifade edildi.
Sosyal medya fenomeni 'Benekli Ayhan’ın darp edildiği iddiaları Isparta Valiliği tarafından araştırılıyor. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Isparta Valiliği, sosyal medya hesaplarında paylaşılan ve " Benekli Ayhan " olarak bilinen A.K. isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin araştırıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, olayın 15 Ekim 2023 tarihinde Isparta İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldiği belirtildi. Görüntülerde A.K.'nın darp edildiği ve yerde yatarken tekmelendiği görülüyor.

Açıklamada, olayla ilgili olarak emniyet birimlerine iletilen bir müracaat ve şikayetin bulunmadığı kaydedildi. A.K. ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahsın, saat 03.30 sıralarında ticari taksi ile Burdur'a gittiği, A.K'nin buradan saat 13.00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edildi.

A.K.'nın olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmadığı belirtilen açıklamada, olayla ilgili 2 şüpheli şahsın kimlik tespiti yapıldığı ve haklarında adli işlem başlatıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.