,, ,

İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz'dan Tepki: Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz

Gündem 02.10.2023 - 17:52, Güncelleme: 02.10.2023 - 17:52 2681+ kez okundu.
 

İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz'dan Tepki: Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz

İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz, Ankara’daki bombalı saldırıya sert tepki gösterdi ve yanlış hayatın doğru yaşanmayacağını belirtti. Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın, dedi.
İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz , Ankara 'da, İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıya sert tepki gösterdi. Yakup Kürşad Yılmaz “Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz... Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın... Harap düşersiniz...” dedi.  İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz, Ankara'da düzenlenen ve 2 emniyet mensubunun yaralandığı, iki saldırgan ise öldüğü hain saldırı girişimine tepki gösteren bir açıklamada bulundu. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  Cedleri asırlar önce Avrupa'yı kasıp kavuran antisemitik katliamlardan kaçarak, Konstantinapolis'i İstanbul yapan atalarımızın şefkatli kucağına sığınarak kurtulmuş bu tür işadamlarının tutumu ihanet değilse bile tam anlamıyla bir gaflettir. Her ihanetin olduğu gibi her gafletin de bir bedeli olduğunu kendilerine hatırlatmayı bu ülke ve ülkü sevdalısı olarak görev bilirim. Atalarımız nasıl ki Konstantinapolis'i canlarıyla İstanbul yaptılarsa, biz Türk Milliyetçilerine düşen en önemli görev de, canımız, kanımız ve kan akıtmabpahasına atalarımızın bu kutsal mirasına sahip çıkmaktır. İsimlerinin önünde "işadamı" unvanını taşıyan bu zatlara, sonu uçurum olan bu yanlış yoldan dönmeleri ve Türk Milletinden af dilemelerini salık veriyorum. Yanlış yoldan dönüp, cedleriniz gibi Türk Milletinin şefkatli kucağına sığının ki bu millet atalarınız gibi sizi de Yunusca kucaklasın. Aksi taktirde bu Milletin Yavuzca hiddetinden bölücü suç ortaklarınız gibi siz de nasibinizi alacaksınız. Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz... Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın... Harap düşersiniz...
İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz, Ankara’daki bombalı saldırıya sert tepki gösterdi ve yanlış hayatın doğru yaşanmayacağını belirtti. Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın, dedi.

İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz , Ankara 'da, İçişleri Bakanlığının Kızılay binası önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıya sert tepki gösterdi. Yakup Kürşad Yılmaz “Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz... Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın... Harap düşersiniz...” dedi. 

İş İnsanı Yakup Kürşad Yılmaz, Ankara'da düzenlenen ve 2 emniyet mensubunun yaralandığı, iki saldırgan ise öldüğü hain saldırı girişimine tepki gösteren bir açıklamada bulundu.
Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 


Cedleri asırlar önce Avrupa'yı kasıp kavuran antisemitik katliamlardan kaçarak, Konstantinapolis'i İstanbul yapan atalarımızın şefkatli kucağına sığınarak kurtulmuş bu tür işadamlarının tutumu ihanet değilse bile tam anlamıyla bir gaflettir.

Her ihanetin olduğu gibi her gafletin de bir bedeli olduğunu kendilerine hatırlatmayı bu ülke ve ülkü sevdalısı olarak görev bilirim.


Atalarımız nasıl ki Konstantinapolis'i canlarıyla İstanbul yaptılarsa, biz Türk Milliyetçilerine düşen en önemli görev de, canımız, kanımız ve kan akıtmabpahasına atalarımızın bu kutsal mirasına sahip çıkmaktır.
İsimlerinin önünde "işadamı" unvanını taşıyan bu zatlara, sonu uçurum olan bu yanlış yoldan dönmeleri ve Türk Milletinden af dilemelerini salık veriyorum. Yanlış yoldan dönüp, cedleriniz gibi Türk Milletinin şefkatli kucağına sığının ki bu millet atalarınız gibi sizi de Yunusca kucaklasın. Aksi taktirde bu Milletin Yavuzca hiddetinden bölücü suç ortaklarınız gibi siz de nasibinizi alacaksınız.
Kimse unutmasın ki; Yanlış hayat doğru yaşanmaz... Bizi vatan aşkı için harp etmeye zorlamayın... Harap düşersiniz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.