,, ,

Rize'de Yasadışı Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 1 Şüpheli Kaçtı

Gündem 27.09.2023 - 13:36, Güncelleme: 27.09.2023 - 13:36 3545+ kez okundu.
 

Rize'de Yasadışı Silah Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı, 1 Şüpheli Kaçtı

Ardeşen’de yasadışı silah operasyonu: 2 gözaltı, 1 firar. Jandarma, imal edilen 12 tabanca, 14 şarjör ve uyuşturucu madde ele geçirdi.
Rize 'nin Ardeşen ilçesinde, yasadışı silah imalatı ve ticaretine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, 1 şüpheli ise kaçtı. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ardeşen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasadışı silah imalatı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik istihbari çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda, Fatih Mahallesi 'nde 3 şüphelinin yasadışı imal ettikleri tabancaları satmak üzere buluşacakları bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, 1 şüpheli ise kaçtı. Şüphelilerin üzerinde ve yakalandıkları yerin çevresinde yapılan aramada, 12 tabanca, 14 tabanca şarjörü, 6 adet 9 mm. tabanca fişeği ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ardeşen’de yasadışı silah operasyonu: 2 gözaltı, 1 firar. Jandarma, imal edilen 12 tabanca, 14 şarjör ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Rize 'nin Ardeşen ilçesinde, yasadışı silah imalatı ve ticaretine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, 1 şüpheli ise kaçtı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ardeşen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasadışı silah imalatı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik istihbari çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda, Fatih Mahallesi 'nde 3 şüphelinin yasadışı imal ettikleri tabancaları satmak üzere buluşacakları bilgisine ulaşıldı.

Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli yakalanırken, 1 şüpheli ise kaçtı.

Şüphelilerin üzerinde ve yakalandıkları yerin çevresinde yapılan aramada, 12 tabanca, 14 tabanca şarjörü, 6 adet 9 mm. tabanca fişeği ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Yakalanan 2 şüpheli gözaltına alınırken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.