,, ,

Van Yeşilay Şubesi'nde Zafer Şahin Dönemi Başladı

Gündem 27.09.2023 - 09:36, Güncelleme: 27.09.2023 - 12:59 3014+ kez okundu.
 

Van Yeşilay Şubesi'nde Zafer Şahin Dönemi Başladı

Van Yeşilay Şubesi’nin yeni başkanı Zafer Şahin, bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Şahin, Yeşilay’ın Van’da daha etkin olacağını söyledi.
Van Yeşilay Şubesi'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda Zafer Şahin, yeni başkan seçildi. Şahin, yaptığı açıklamada, "Bize bu görevi layık gören tüm delege, üye ve Yeşilay dostlarımıza teşekkür ederim. Van'da bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceğiz." dedi. Van Yeşilay Şubesi'nin Olağanüstü Genel Kurulu, dün gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Aydın 'ın yerine Zafer Şahin seçildi. Şahin, yaptığı açıklamada, "Bize bu görevi layık gören tüm delege, üye ve Yeşilay dostlarımıza teşekkür ederim. Van'da bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceğiz. Bu süreçte tüm paydaşlarımızla birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı. Şahin, yeni dönemde Yeşilay'ın Van'da daha etkin bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Zafer Şahin Kimdir? Zafer Şahin 1979 yılında dünyaya gelmiş, ilk, orta ve lise eğitimini Van’da tamamlamıştır. 1999 yılında Dicle Üniversitesi Mardin Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknikerliği, 2014 yılında European Polytechnical University (Avrupa Politeknik Üniversitesi) İnşaat Mühendisliği ve 2021 yılında İşletme Bölümünden mezun oldu. Zafer Şahin 2005 yılına kadar özel sektörde inşaat projelendirme ve taahhüt alanında çalıştı. Zafer Şahin 2005 yılından itibaren Karayolları 11. Bölge Müdürlüğünde çeşitli görevlerde halen çalışmaktadır. Evli 4 çocuk babasıdır. 28 Dönem Van Milletvekili Aday Adayı 
Van Yeşilay Şubesi’nin yeni başkanı Zafer Şahin, bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Şahin, Yeşilay’ın Van’da daha etkin olacağını söyledi.

Van Yeşilay Şubesi'nin Olağanüstü Genel Kurulu'nda Zafer Şahin, yeni başkan seçildi. Şahin, yaptığı açıklamada, "Bize bu görevi layık gören tüm delege, üye ve Yeşilay dostlarımıza teşekkür ederim. Van'da bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Van Yeşilay Şubesi'nin Olağanüstü Genel Kurulu, dün gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Aydın 'ın yerine Zafer Şahin seçildi. Şahin, yaptığı açıklamada, "Bize bu görevi layık gören tüm delege, üye ve Yeşilay dostlarımıza teşekkür ederim. Van'da bağımlılıklarla mücadeleye devam edeceğiz. Bu süreçte tüm paydaşlarımızla birlikte çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Şahin, yeni dönemde Yeşilay'ın Van'da daha etkin bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Zafer Şahin Kimdir?

Zafer Şahin 1979 yılında dünyaya gelmiş, ilk, orta ve lise eğitimini Van’da tamamlamıştır. 1999 yılında Dicle Üniversitesi Mardin Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknikerliği, 2014 yılında European Polytechnical University (Avrupa Politeknik Üniversitesi) İnşaat Mühendisliği ve 2021 yılında İşletme Bölümünden mezun oldu.

Zafer Şahin 2005 yılına kadar özel sektörde inşaat projelendirme ve taahhüt alanında çalıştı. Zafer Şahin 2005 yılından itibaren Karayolları 11. Bölge Müdürlüğünde çeşitli görevlerde halen çalışmaktadır. Evli 4 çocuk babasıdır. 28 Dönem Van Milletvekili Aday Adayı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.