,, ,

Michaela Astro'dan Astroloji dünyasına tatlı sert sitem

Astroloji 26.09.2023 - 09:19, Güncelleme: 26.09.2023 - 09:19 5276+ kez okundu.
 

Michaela Astro'dan Astroloji dünyasına tatlı sert sitem

Astroloji dünyasının ödüllü ismi Michaela Astro, taklitçilere sitem etti ve astrolojinin ciddi bir ilim olduğunu vurguladı.
Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro 3 ay önce yaptığı bir öngörüde Türkiye 'nin yeraltı madenlerinin çıkarılacağını ve ülkenin en zengin 5 ulus arasında yer alacağını duyurmuştu. Bugün aynı öngörüde bulunan diğer astrologlara sitem eden Astro, "Beni takip edip astrologum diyen çok isim var. 3 ay önce ortaya koyduğum ve yüzlerce haber olan konuyu ilk kez söylüyormuş edasıyla anlatmayın. Saygı duyun ya da astroloji ilmini öğrenin. Birilerini takip ederek astrolog olunmuyor." dedi. Astro'nun bu çıkışı, astroloji dünyasında bir tartışma başlatacağa benziyor. Bu işi ciddi yapan astrologlar, meslektaşlarının öngörülerini başkalarının çalışmalarından kopyalamasını eleştirerek, "Astroloji, derinlemesine bir çalışma gerektiren bir bilimdir. Sadece birilerini takip ederek astrolog olunmaz." ifadelerini kullandılar.
Astroloji dünyasının ödüllü ismi Michaela Astro, taklitçilere sitem etti ve astrolojinin ciddi bir ilim olduğunu vurguladı.

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro 3 ay önce yaptığı bir öngörüde Türkiye 'nin yeraltı madenlerinin çıkarılacağını ve ülkenin en zengin 5 ulus arasında yer alacağını duyurmuştu. Bugün aynı öngörüde bulunan diğer astrologlara sitem eden Astro, "Beni takip edip astrologum diyen çok isim var. 3 ay önce ortaya koyduğum ve yüzlerce haber olan konuyu ilk kez söylüyormuş edasıyla anlatmayın. Saygı duyun ya da astroloji ilmini öğrenin. Birilerini takip ederek astrolog olunmuyor." dedi.

Astro'nun bu çıkışı, astroloji dünyasında bir tartışma başlatacağa benziyor. Bu işi ciddi yapan astrologlar, meslektaşlarının öngörülerini başkalarının çalışmalarından kopyalamasını eleştirerek, "Astroloji, derinlemesine bir çalışma gerektiren bir bilimdir. Sadece birilerini takip ederek astrolog olunmaz." ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.