,, ,

Afyonspor, Zonguldak Kömürspor'a engel olamadı: 1-1

Spor 18.09.2023 - 09:18, Güncelleme: 18.09.2023 - 09:18 9199+ kez okundu.
 

Afyonspor, Zonguldak Kömürspor'a engel olamadı: 1-1

Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta liderliği sürdürüyor. Afyonspor, Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı.
Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor liderliğini sürdürdü Afyonspor, Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 4. hafta müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Geride kalan dört haftada Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor karşılaştıkları rakipleri yenerek 12'şer puan topladılar. Liderin gol averajıyla belirlendiği grupta Esenler Erokspor ilk sırayı aldı. Kendisini aynı puanla Vanspor ve Nazilli Belediyespor takip ediyor. Bir maç eksiği olan Altınorduspor ise oynadığı 3 maçta rakiplerinden puan alamadı. Altınordu sıfır puanla 19. sırada yer aldı. Afyonspor Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı Deplasmanda geçen hafta Kırklarelispor'u 2-1 yenen Hes İlaç Afyonspor, geride kalan haftalarda hiç puanı olmayan ve hiç gol atamayan Zonguldak Kömürspor karşısına taraftarı önünde mutlak galibiyet parolasıyla maça başladı. Maç Zonguldak Kömürspor'un vuruşu ile başladı. Daha ilk dakikalarda Zonguldakspor hem Afyonspor'a hem de taraftarına kolay bir lokma olmadığını gösterdi. Afyonspor klasik orta alandan karşı sahaya hücumları ile gol aradı. Dk 25'te Afyonspor gol için yüklendiği dakikalarda kaleyi karşıdan gören bir atakta Süheyl topu Alaeddin ile buluşturdu. Ara pasta topu Enes'le buluşturmak istedi. Ara pasa Enes yetişemeyince mutlak gol pozisyonu sonuçsuz kaldı. Bu maçta da kanat oyuncularını oyuna sokmayan ve rakip kaleye kanatlardan top atamayan Hes İlaç Afyonspor, hiç beklemediği bir anda kalesinde golü gördü. Kale önünde topla buluşan Fatih Bektaş, savunma oyuncularının hatasını da iyi değerlendirerek rakip takım adına golü kaydetti. GOOLL 29. Dk AFYONSPOR 0-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Golden sonra oyuna hızlı başlayan ve eşitliği sağlamak isteyen ev sahibi ekip Hes İlaç Afyonspor aradığı golü bulamayınca ilk devre rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Afyonspor'un baskısı arttı. Dk 52'de Muhammed Enes Erdem'in kaleye sert şutu direk kenarından auta çıktı. Dk 63'te Mehmet Alaeddinoğlu'nun ceza yayının içinde kaleyi tam karşıdan gören bir pozisyonda topu kaptanı Ergin Keleş ile buluşturdu. Ergin'in sert şutu üst direkten auta çıktı. Gol arayışlarının arttığı zaman diliminde Afyonspor aradığı golü günün başarılı ismi Muhammed Enes Erdem ile buldu. Afyonspor kaleye yakın bir mesafeden kullandığı faul atışında topu önce kaleci yumrukladı. Tam pozisyon bitti derken topu iyi takip eden Muhammed Enes Erdem nefis bir vole ile topu ağlarla buluşturmayı başardı. GOOLL 79. Dk AFYONSPOR 1-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Maçta başka gol olmayınca iki takım da 1 puanı 1'er gol ile aldı. Zonguldak Kömürspor ilk golünü Hes İlaç Afyonspor filelerine göndermiş oldu. Maçı izlemek için geçen Zonguldak Kömürspor hem ilk gol hem de ilk puan için memnun oldu. Afyonspor taraftarı ise kaybolan iki puana üzüldü. Haber İsteniş Hakan Tüplek  
Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta liderliği sürdürüyor. Afyonspor, Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı.

Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor liderliğini sürdürdü

Afyonspor, Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 4. hafta müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı.

Geride kalan dört haftada Esenler Erokspor, Vanspor ve Nazilli Belediyespor karşılaştıkları rakipleri yenerek 12'şer puan topladılar. Liderin gol averajıyla belirlendiği grupta Esenler Erokspor ilk sırayı aldı. Kendisini aynı puanla Vanspor ve Nazilli Belediyespor takip ediyor.

Bir maç eksiği olan Altınorduspor ise oynadığı 3 maçta rakiplerinden puan alamadı. Altınordu sıfır puanla 19. sırada yer aldı.

Afyonspor Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldı

Deplasmanda geçen hafta Kırklarelispor'u 2-1 yenen Hes İlaç Afyonspor, geride kalan haftalarda hiç puanı olmayan ve hiç gol atamayan Zonguldak Kömürspor karşısına taraftarı önünde mutlak galibiyet parolasıyla maça başladı.

Maç Zonguldak Kömürspor'un vuruşu ile başladı. Daha ilk dakikalarda Zonguldakspor hem Afyonspor'a hem de taraftarına kolay bir lokma olmadığını gösterdi. Afyonspor klasik orta alandan karşı sahaya hücumları ile gol aradı.

Dk 25'te Afyonspor gol için yüklendiği dakikalarda kaleyi karşıdan gören bir atakta Süheyl topu Alaeddin ile buluşturdu. Ara pasta topu Enes'le buluşturmak istedi. Ara pasa Enes yetişemeyince mutlak gol pozisyonu sonuçsuz kaldı.

Bu maçta da kanat oyuncularını oyuna sokmayan ve rakip kaleye kanatlardan top atamayan Hes İlaç Afyonspor, hiç beklemediği bir anda kalesinde golü gördü. Kale önünde topla buluşan Fatih Bektaş, savunma oyuncularının hatasını da iyi değerlendirerek rakip takım adına golü kaydetti.

GOOLL 29. Dk AFYONSPOR 0-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Golden sonra oyuna hızlı başlayan ve eşitliği sağlamak isteyen ev sahibi ekip Hes İlaç Afyonspor aradığı golü bulamayınca ilk devre rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Afyonspor'un baskısı arttı. Dk 52'de Muhammed Enes Erdem'in kaleye sert şutu direk kenarından auta çıktı. Dk 63'te Mehmet Alaeddinoğlu'nun ceza yayının içinde kaleyi tam karşıdan gören bir pozisyonda topu kaptanı Ergin Keleş ile buluşturdu. Ergin'in sert şutu üst direkten auta çıktı.

Gol arayışlarının arttığı zaman diliminde Afyonspor aradığı golü günün başarılı ismi Muhammed Enes Erdem ile buldu. Afyonspor kaleye yakın bir mesafeden kullandığı faul atışında topu önce kaleci yumrukladı. Tam pozisyon bitti derken topu iyi takip eden Muhammed Enes Erdem nefis bir vole ile topu ağlarla buluşturmayı başardı.

GOOLL 79. Dk AFYONSPOR 1-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Maçta başka gol olmayınca iki takım da 1 puanı 1'er gol ile aldı. Zonguldak Kömürspor ilk golünü Hes İlaç Afyonspor filelerine göndermiş oldu.

Maçı izlemek için geçen Zonguldak Kömürspor hem ilk gol hem de ilk puan için memnun oldu. Afyonspor taraftarı ise kaybolan iki puana üzüldü.

Haber İsteniş Hakan Tüplek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.