,, ,

Emrah Akduman, ailesiyle birlikte Cunda Adası'nda tatil yaptı

Magazin 04.09.2023 - 09:07, Güncelleme: 04.09.2023 - 09:07 14208+ kez okundu.
 

Emrah Akduman, ailesiyle birlikte Cunda Adası'nda tatil yaptı

“Beni Bırakma” dizisinin Tarık’ ı Emrah Akduman, eşi ve kızıyla Cunda Adası’nda tatil yaptı. Akduman, su sporları yaparak eğlendi ve yeni projesini duyurdu.
Bir zamanlar izlenme rekorları kıran " Beni Bırakma " dizisinin Tarık'ı Emrah Akduman eşi Gökçe Akduman ve kızları Adalina ile birlikte Cunda Adası 'nda tatil yaptı. İş yoğunluğundan dolayı uzun süre tatil yapamayan Emrah Akduman yazın son günlerinde yakın arkadaşı Burak Kolaylı ile su sporları yaptı. Hız teknesiyle denize açılan Emrah Akduman ailesini de yanından eksik etmedi. Henüz bir buçuk yaşında olan kızı Adalina ve eşi Gökçe'yi de yanına alarak Cunda adası açıklarında son sürat teknesini ve denizin, güneşin tadını çıkardı. Akduman, tatil dönüşü yeni bir projeyle ekranlarda olacağını belirtti.
“Beni Bırakma” dizisinin Tarık’ ı Emrah Akduman, eşi ve kızıyla Cunda Adası’nda tatil yaptı. Akduman, su sporları yaparak eğlendi ve yeni projesini duyurdu.

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran " Beni Bırakma " dizisinin Tarık'ı Emrah Akduman eşi Gökçe Akduman ve kızları Adalina ile birlikte Cunda Adası 'nda tatil yaptı.

İş yoğunluğundan dolayı uzun süre tatil yapamayan Emrah Akduman yazın son günlerinde yakın arkadaşı Burak Kolaylı ile su sporları yaptı.

Hız teknesiyle denize açılan Emrah Akduman ailesini de yanından eksik etmedi.

Henüz bir buçuk yaşında olan kızı Adalina ve eşi Gökçe'yi de yanına alarak Cunda adası açıklarında son sürat teknesini ve denizin, güneşin tadını çıkardı.

Akduman, tatil dönüşü yeni bir projeyle ekranlarda olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.