,, ,

Halkbank, Milli oyuncu Mert Matic ile sözleşme yeniledi

Spor 24.08.2023 - 10:30, Güncelleme: 24.08.2023 - 10:30 11319+ kez okundu.
 

Halkbank, Milli oyuncu Mert Matic ile sözleşme yeniledi

Halkbank, milli orta oyuncu Mert Matic ile anlaştı
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank , iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkent temsilcisi, geçen sezon kadrosunda yer alan milli orta oyuncu Mert Matic ile yeni sezonda da birlikte olacak. Kulüpten yapılan açıklamada, ligde şampiyonluğu hedefleyen Halkbank’ın, Matic ile sözleşme yenilediği belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Matic, Halkbank’ta bir sene daha oynayacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Takımda bazı değişiklikler olsa da geçen yılın kadrosunu büyük oranda koruduklarını kaydeden milli oyuncu, “Yeni bir antrenörle çalışacağız, bu yeni bir anlayış ve değişim anlamına geliyor. Hocamız deneyimli, başarılı ve kariyerli bir isim. Sporcuları geliştirdiği gibi takıma da çok şey katacaktır.” dedi. Halkbank’ın hedeflerinin her zamanki gibi yüksek olduğunu vurgulayan Matic, “Kulübün genlerinde bu var. Artık her kupada şampiyon olarak camiamıza yakışan işler yapmak istiyoruz. Buna Şampiyonlar Ligi’ni de dahil ediyorum. Geçen yılı üçüncü bitirmiştik, bu sezon final neden olmasın? Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Büyük, herkesi mutlu edecek sonuçların altına imza atacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.  
Halkbank, milli orta oyuncu Mert Matic ile anlaştı

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Halkbank , iç transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkent temsilcisi, geçen sezon kadrosunda yer alan milli orta oyuncu Mert Matic ile yeni sezonda da birlikte olacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, ligde şampiyonluğu hedefleyen Halkbank’ın, Matic ile sözleşme yenilediği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Matic, Halkbank’ta bir sene daha oynayacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Takımda bazı değişiklikler olsa da geçen yılın kadrosunu büyük oranda koruduklarını kaydeden milli oyuncu, “Yeni bir antrenörle çalışacağız, bu yeni bir anlayış ve değişim anlamına geliyor. Hocamız deneyimli, başarılı ve kariyerli bir isim. Sporcuları geliştirdiği gibi takıma da çok şey katacaktır.” dedi.

Halkbank’ın hedeflerinin her zamanki gibi yüksek olduğunu vurgulayan Matic, “Kulübün genlerinde bu var. Artık her kupada şampiyon olarak camiamıza yakışan işler yapmak istiyoruz. Buna Şampiyonlar Ligi’ni de dahil ediyorum. Geçen yılı üçüncü bitirmiştik, bu sezon final neden olmasın? Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Büyük, herkesi mutlu edecek sonuçların altına imza atacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.