,, ,

Eylül Tumbar Kimdir?

Kimdir 21.08.2023 - 17:40, Güncelleme: 21.08.2023 - 17:40 5218+ kez okundu.
 

Eylül Tumbar Kimdir?

Eylül Tumbar Kimdir, Kaç Yaşında? Eylül Tumbar Boyu Kilosu Kaç?
Eylül Tumbar Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nden mezun olmuştur Eylül Tumbar oyunculuk kariyerine 2023 yılında Netflix yapımı olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Bambi/Aslı karakterini canlandırmıştır.  Eylül Tumbar 2023 yılında Kanal D’de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize Soner karakterine hayat vermiştir. Bu dizide, zengin bir ailenin kızı olan Alize’nin, babasının iflas etmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini bir anda farklı bir dünyada bulmasını konu almaktadır Eylül Tumbar boyunun 1.65 metre, kilosunun ise 50 kilogram olduğunu söylemiştir5 Hobileri arasında kitap okumak, müzik dinlemek ve seyahat etmek olduğunu belirtmiştir. Eylül Tumbar sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır. Instagram hesabında 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.
Eylül Tumbar Kimdir, Kaç Yaşında? Eylül Tumbar Boyu Kilosu Kaç?

Eylül Tumbar Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nden mezun olmuştur

Eylül Tumbar oyunculuk kariyerine 2023 yılında Netflix yapımı olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisiyle başlamıştır. Bu dizide Bambi/Aslı karakterini canlandırmıştır. 

Eylül Tumbar 2023 yılında Kanal D’de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize Soner karakterine hayat vermiştir. Bu dizide, zengin bir ailenin kızı olan Alize’nin, babasının iflas etmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini bir anda farklı bir dünyada bulmasını konu almaktadır

Eylül Tumbar boyunun 1.65 metre, kilosunun ise 50 kilogram olduğunu söylemiştir5 Hobileri arasında kitap okumak, müzik dinlemek ve seyahat etmek olduğunu belirtmiştir.

Eylül Tumbar sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapmaktadır. Instagram hesabında 1 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.