,, ,

Gümüşhane'ye 15 milyon TL spor destek paketi

Spor 21.08.2023 - 14:32, Güncelleme: 21.08.2023 - 14:38 11626+ kez okundu.
 

Gümüşhane'ye 15 milyon TL spor destek paketi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile protokol imzalayarak projeye ek kaynak sağladı.
Gümüşhane ’de yapımı devam eden Karşıyaka Spor Kompleksi için Gümüşhane Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı arasında tekrar protokol imzalanarak 15 milyon TL ek destek sağlandı.   Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen , Ankara'da, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile yapımı devam eden Karşıyaka Spor Kompleksi projesi için daha önce aldığı 12 Milyon TL desteğe ek olarak, 15 Milyon TL daha hibe için tekrar protokol imzaladı. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Ata Öztürk’le bir araya gelerek Spor Toto ve Belediyemiz arasında protokol imzaladık. Karşıyaka Spor Kompleksi projemiz için daha önce aldığımız; 12 Milyon TL desteğe ek olarak, 15 Milyon TL daha hibe kaynak aldık. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın BAK, Spor Toto Teşkilat Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ederim.’’ Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile protokol imzalayarak projeye ek kaynak sağladı.

Gümüşhane ’de yapımı devam eden Karşıyaka Spor Kompleksi için Gümüşhane Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı arasında tekrar protokol imzalanarak 15 milyon TL ek destek sağlandı.

 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen , Ankara'da, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile yapımı devam eden Karşıyaka Spor Kompleksi projesi için daha önce aldığı 12 Milyon TL desteğe ek olarak, 15 Milyon TL daha hibe için tekrar protokol imzaladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Mehmet Ata Öztürk’le bir araya gelerek Spor Toto ve Belediyemiz arasında protokol imzaladık. Karşıyaka Spor Kompleksi projemiz için daha önce aldığımız; 12 Milyon TL desteğe ek olarak, 15 Milyon TL daha hibe kaynak aldık. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın BAK, Spor Toto Teşkilat Başkanımız ve emeği geçenlere teşekkür ederim.’’

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.