,, ,

AK Parti’li Çalışkan’dan üniversite ziyareti: Rektör Aktekin ve Dekan Durmuş ile görüştü

Siyaset 10.08.2023 - 14:09, Güncelleme: 10.08.2023 - 14:09 5086+ kez okundu.
 

AK Parti’li Çalışkan’dan üniversite ziyareti: Rektör Aktekin ve Dekan Durmuş ile görüştü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin'i ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan , bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin 'i ziyaret etti. Ziyarette, üniversitenin vizyonu ve hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Çalışkan, üniversitenin yeni akademik binaları ve sosyal tesisleri hakkında da bilgi aldı. Çalışkan, ziyaretin ardından İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş'u da ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Çalışkan, yaptığı açıklamada, üniversitenin Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu belirterek, üniversitenin daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Çalışkan, Rektör Aktekin ve Dekan Durmuş'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin'i ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan , bugün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Semih Aktekin 'i ziyaret etti.

Ziyarette, üniversitenin vizyonu ve hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Çalışkan, üniversitenin yeni akademik binaları ve sosyal tesisleri hakkında da bilgi aldı.

Çalışkan, ziyaretin ardından İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş'u da ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından Çalışkan, yaptığı açıklamada, üniversitenin Türkiye'nin en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu belirterek, üniversitenin daha da gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Çalışkan, Rektör Aktekin ve Dekan Durmuş'a nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.