,, ,

Başarılı Oyuncu Bora Akkaş, Baba Oldu! Kızına Suzan Adını Verdi

Magazin 07.08.2023 - 11:31, Güncelleme: 07.08.2023 - 11:31 11767+ kez okundu.
 

Başarılı Oyuncu Bora Akkaş, Baba Oldu! Kızına Suzan Adını Verdi

Başarılı Oyuncu Bora Akkaş, Baba Oldu! Kızına Suzan Adını Verdi
Başarılı oyuncu Bora Akkaş , dün kızını kucağına aldı. Akkaş'ın eşi Nilay Akkaş , bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Suzan adı verildi. Bora Akkaş 'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Babalık duygusunu tarif etmenin zor olduğunu söyleyen Bora Akkaş , kızına kavuşmanın tarifsiz bir mutluluk olduğunu söyledi. Bora Akkaş 'ın eşi Nilay Akkaş da doğumdan sonra ilk kez konuştu. Bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söyleyen Akkaş, eşi Bora Akkaş'a çok teşekkür etti. Akkaş çifti, kızlarına Suzan adını verdiklerini söylediler. Suzan isminin, Akkaş ailesinde bir gelenek olduğunu belirten çift, kızlarının bu ismi taşımaktan onur duyacaklarını söylediler.
Başarılı Oyuncu Bora Akkaş, Baba Oldu! Kızına Suzan Adını Verdi

Başarılı oyuncu Bora Akkaş , dün kızını kucağına aldı. Akkaş'ın eşi Nilay Akkaş , bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Suzan adı verildi.

Bora Akkaş 'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Babalık duygusunu tarif etmenin zor olduğunu söyleyen Bora Akkaş , kızına kavuşmanın tarifsiz bir mutluluk olduğunu söyledi.

Bora Akkaş 'ın eşi Nilay Akkaş da doğumdan sonra ilk kez konuştu. Bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söyleyen Akkaş, eşi Bora Akkaş'a çok teşekkür etti.

Akkaş çifti, kızlarına Suzan adını verdiklerini söylediler. Suzan isminin, Akkaş ailesinde bir gelenek olduğunu belirten çift, kızlarının bu ismi taşımaktan onur duyacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.