,, ,

Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği : Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük

Gündem 06.04.2022 - 08:47, Güncelleme: 06.04.2022 - 08:47 4572+ kez okundu.
 

Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği : Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük

Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği : Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük
Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği, “Geçici bir süre için faaliyetlerimizi, tahliye çalışmalarında lojistik merkezimize dönüşen Çernivtsi kentine kaydırmıştık. Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük” açıklamasını yaptı.  Rusya-Ukrayna arasında yaşanan çatışma nedeni ile Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği Ukrayna’nın Çernivtsi kentinde faaliyetlerine devam ediyordu. Büyükelçilik sosyal medya hesabından yarından itibaren Kiev’de faaliyet göstereceğini şu açıklamada iletti:  “Değerli vatandaşlarımız ve Ukraynalı dostlarımız, Geçici bir süre için faaliyetlerimizi, tahliye çalışmalarında lojistik merkezimize dönüşen Çernivtsi kentine kaydırmıştık. Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük. Yarından itibaren konsolosluk hizmetleri dahil faaliyetlerimizi Panasa Mirnoho 22 adresindeki binamızdan yürütmeye devam edeceğiz.” 
Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği : Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük

Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği, “Geçici bir süre için faaliyetlerimizi, tahliye çalışmalarında lojistik merkezimize dönüşen Çernivtsi kentine kaydırmıştık. Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük” açıklamasını yaptı. 

Rusya- Ukrayna arasında yaşanan çatışma nedeni ile Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği Ukrayna’nın Çernivtsi kentinde faaliyetlerine devam ediyordu. Büyükelçilik sosyal medya hesabından yarından itibaren Kiev’de faaliyet göstereceğini şu açıklamada iletti: 

“Değerli vatandaşlarımız ve Ukraynalı dostlarımız, Geçici bir süre için faaliyetlerimizi, tahliye çalışmalarında lojistik merkezimize dönüşen Çernivtsi kentine kaydırmıştık. Bugün itibarıyla Kiev’e, evimize döndük. Yarından itibaren konsolosluk hizmetleri dahil faaliyetlerimizi Panasa Mirnoho 22 adresindeki binamızdan yürütmeye devam edeceğiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.