,, ,

Almawakeb School Kurumuna 'Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu' Ödülü

Magazin 03.08.2023 - 14:17, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:17 11215+ kez okundu.
 

Almawakeb School Kurumuna 'Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu' Ödülü

Almawakeb School Kurumuna 'Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu' Ödülü
Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından gerçekleştirilen 12.Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödülleri Ankara ’da sahiplerini buldu. Gecede başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren  Almawakeb School Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı  iş insanı Erkan Çam ,  ‘Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu’ ödülüne layık görüldü. Mamak tarihi Konservatuvar binasında basının yoğun ilgisiyle karşılanan ödül törenine sanat,siyaset,iş,spor,medya dünyasının tanınmış simaları katıldı. Gecede ödülünü alkışlar eşliğinde alan İş insanı Erkan Çam , amaçlarının eğitim kurumlarını başta Türkiye olmak üzere Dünya’nın dört bir yanına yaymak olduğunu söyledi. Çam, ‘Biz Uluslararası bir kurumuz. İstanbul’da ki şubemizle hizmetin en iyisini sunuyoruz. Amacımız iyi bir eğitim vermektir. Bunu da yaygınlaşarak başaracağız. Uluslararası bir ödül almaktan mutluluk duyuyorum’dedi. 
Almawakeb School Kurumuna 'Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu' Ödülü

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından gerçekleştirilen 12.Uluslararası Alkışı Hakedenler Ödülleri Ankara ’da sahiplerini buldu. Gecede başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren  Almawakeb School Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı  iş insanı Erkan Çam ,  ‘Yılın Alkışı Hakeden Eğitim Kurumu’ ödülüne layık görüldü.

Mamak tarihi Konservatuvar binasında basının yoğun ilgisiyle karşılanan ödül törenine sanat,siyaset,iş,spor,medya dünyasının tanınmış simaları katıldı. Gecede ödülünü alkışlar eşliğinde alan İş insanı Erkan Çam , amaçlarının eğitim kurumlarını başta Türkiye olmak üzere Dünya’nın dört bir yanına yaymak olduğunu söyledi. Çam, ‘Biz Uluslararası bir kurumuz. İstanbul’da ki şubemizle hizmetin en iyisini sunuyoruz. Amacımız iyi bir eğitim vermektir. Bunu da yaygınlaşarak başaracağız. Uluslararası bir ödül almaktan mutluluk duyuyorum’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.