,, ,

Recep Ergül, Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu Başkanı seçildi

Gündem 01.08.2023 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2023 - 14:00 3087+ kez okundu.
 

Recep Ergül, Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu Başkanı seçildi

Müzik sektöründe eser sahipleri için tarihi adım. MESAM ve MSG’nin kurduğu MSF, 25 bin eser sahibini temsil edecek. Recep Ergül, federasyonun başkanı oldu.
Müzik sektöründe eser sahiplerinin haklarını daha iyi korumak amacıyla iki büyük meslek birliği Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ve Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) tarafından kurulan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu (MSF), 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Genel Kurul'da MSF Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Recep Ergül seçildi. Müzik sektöründe örgütlü MESAM ve MSK'nin iş birliğinde kurulan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu 'nun 1. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Genel Kurul'da, 25 bin eser sahibini temsil edecek olan federasyonun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sanatçı Recep Ergül seçildi.  Ferhat Göçer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı', Abdülkadir Doğan ise Sayman Üyeliği'ne getirildi. MSF Yönetim Kurulu'nda ayrıca Fuat Güner , Zeynep Talu , Selim Çaldıran , Seda Akay ve İskender Paydaş da yer aldı. RECEP ERGÜL: TEK ELDEN LİSANSLAMA YAPILACAK VE TEK MUHATAPLIK SÖZ KONUSU OLACAK Yapılan açıklamada, MESAM , MSG ve MSF 'nin ortak lisanslama başta olmak üzere, her konuda birlikte hareket edecekleri belirtildi. Kurulun ardından açıklama yapan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ergül , müzik emekçileri için hayata geçirilen bu yapılanmayla, telif toplama konusunda, tek elden lisanslama yapılacak ve tek muhataplık söz konusu olacağını belirtti.
Müzik sektöründe eser sahipleri için tarihi adım. MESAM ve MSG’nin kurduğu MSF, 25 bin eser sahibini temsil edecek. Recep Ergül, federasyonun başkanı oldu.

Müzik sektöründe eser sahiplerinin haklarını daha iyi korumak amacıyla iki büyük meslek birliği Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ve Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) tarafından kurulan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu (MSF), 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Genel Kurul'da MSF Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Recep Ergül seçildi.

Müzik sektöründe örgütlü MESAM ve MSK'nin iş birliğinde kurulan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu 'nun 1. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Genel Kurul'da, 25 bin eser sahibini temsil edecek olan federasyonun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sanatçı Recep Ergül seçildi. 

Ferhat Göçer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı', Abdülkadir Doğan ise Sayman Üyeliği'ne getirildi. MSF Yönetim Kurulu'nda ayrıca Fuat Güner , Zeynep Talu , Selim Çaldıran , Seda Akay ve İskender Paydaş da yer aldı.

RECEP ERGÜL: TEK ELDEN LİSANSLAMA YAPILACAK VE TEK MUHATAPLIK SÖZ KONUSU OLACAK

Yapılan açıklamada, MESAM , MSG ve MSF 'nin ortak lisanslama başta olmak üzere, her konuda birlikte hareket edecekleri belirtildi.

Kurulun ardından açıklama yapan Müzik Sektöründe Eser Sahipleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ergül , müzik emekçileri için hayata geçirilen bu yapılanmayla, telif toplama konusunda, tek elden lisanslama yapılacak ve tek muhataplık söz konusu olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.