,, ,

Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu

Gündem 01.08.2023 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2023 - 10:19 3009+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu

Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Kelleş atandı.
Adıyaman Üniversitesi ’nde Rektörlük Değişimi Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet Kelleş atandı. Atama kararı Resmi Gazete ’de yayımlandı. Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi ’nin kuruluşundan bu yana rektör yardımcılığı görevini yürütüyordu. Adıyaman Üniversitesi 2006 yılında kurulan ve 14 fakülte, 6 meslek yüksekokulu, 1 yüksekokul, 1 konservatuvar ve 1 lisansüstü eğitim enstitüsünden oluşan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, bölgenin ve toplumun ihtiyaçlarına göre bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yapmak, bilgi ve teknoloji üreterek bölgesel ve ulusal alanda gelişmeye ve kalkınmaya destek olmak misyonuyla faaliyet göstermektedir
Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Oldu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Kelleş atandı.

Adıyaman Üniversitesi ’nde Rektörlük Değişimi Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet Kelleş atandı. Atama kararı Resmi Gazete ’de yayımlandı. Prof. Dr. Mehmet Kelleş Adıyaman Üniversitesi ’nin kuruluşundan bu yana rektör yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Adıyaman Üniversitesi 2006 yılında kurulan ve 14 fakülte, 6 meslek yüksekokulu, 1 yüksekokul, 1 konservatuvar ve 1 lisansüstü eğitim enstitüsünden oluşan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, bölgenin ve toplumun ihtiyaçlarına göre bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yapmak, bilgi ve teknoloji üreterek bölgesel ve ulusal alanda gelişmeye ve kalkınmaya destek olmak misyonuyla faaliyet göstermektedir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.