,, ,

Antalya'da orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Gündem 31.07.2023 - 16:23, Güncelleme: 31.07.2023 - 16:31 2935+ kez okundu.
 

Antalya'da orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Antalya'da orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Antalya 'nın Demre ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Davazlar Mahallesi 'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler tahliye edildi. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı bildirilmedi. Yangının nedeni araştırılıyor Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Antalya'da orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Antalya 'nın Demre ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Davazlar Mahallesi 'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İhbar üzerine Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Yangın nedeniyle bölgedeki bazı evler tahliye edildi. Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı bildirilmedi.

Yangının nedeni araştırılıyor

Yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.