,, ,

Aleyna Tilki: Sahte müziğe prim vermeyin!

Magazin 28.07.2023 - 14:10, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:10 11515+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki: Sahte müziğe prim vermeyin!

Aleyna Tilki: Sahte müziğe prim vermeyin!
Pop müziğin genç yıldızı Aleyna Tilki , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, günümüzde müzik sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekti. Tilki, "Gerçek müzik dinlemek istiyorsanız, sahtelerine prim vermeyin" diyerek, takipçilerini uyardı. Tilki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun :D Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şuan boş yere sağır taklidi yapmayın. Ülkemizde gerçekten müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan Mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bukadar kıskanmayın.
Aleyna Tilki: Sahte müziğe prim vermeyin!

Pop müziğin genç yıldızı Aleyna Tilki , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, günümüzde müzik sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekti. Tilki, "Gerçek müzik dinlemek istiyorsanız, sahtelerine prim vermeyin" diyerek, takipçilerini uyardı.

Tilki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Benim gibileri üzerseniz bu çağda üretecek olan insanlar, sesi bin tane işlemden geçmeden şarkı çıkartamayan, sahnede canlı bile söyleyemeyen ve asıl yeteneği müzik yapmak olmayan o insanlar olacak. Şimdiden kulaklarınız armoni hatalarıyla dolu şarkılara alışmaya başladı haberiniz olsun :D

Gerçekten kulaklarınızın gelecekteki yeni üretimlerde de gerçek şeyler duymasını istiyorsanız şuan boş yere sağır taklidi yapmayın.

Ülkemizde gerçekten müziği sevenlere örnek olup, ufkumuzu daima açan Mor ve ötesi abilerim bana destek verdiği için de bukadar kıskanmayın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.