,, ,

CZN Burak babasıyla yaşadığı gerilim nedeniyle zor günler geçiriyor

Magazin 23.07.2023 - 13:26, Güncelleme: 23.07.2023 - 13:33 6318+ kez okundu.
 

CZN Burak babasıyla yaşadığı gerilim nedeniyle zor günler geçiriyor

CZN Burak'ın babasının iddiaları doğru mu yoksa yanlış mı, bu konuda henüz bir şey söylemek mümkün değil.
Sosyal medyada gülerek çektiği yemek videolarıyla ünlenen Burak Özdemir , babası ile yaşadığı gerilim nedeniyle zor günler geçiriyor. Babası İsmail Özdemir, oğlunu dolandırdığı ve deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu iddiaların ardından CZN Burak , Instagram hesabından peş peşe üzgün olduğu görüntüler paylaştı. Özdemir, paylaşımlarında "Hayat bazen çok zor olabiliyor. Ama ben güçlüyüm ve bu zor günleri atlatacağım" dedi. Ünlü fenomenin bu paylaşımları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Birçok kişi, Özdemir'e destek mesajları gönderdi. CZN Burak 'ın babası İsmail Özdemir , geçtiğimiz günlerde Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, oğlunun kendisini dolandırdığını iddia etmişti. Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" demişti. Özdemir, ayrıca oğlunun annesinin genlerini aldığını ve babasına düşman ettiğini öne sürmüştü. Baba ve oğul arasındaki gerilim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi, Özdemir'in iddialarını doğrularken, bazıları da CZN Burak 'ı savundu. CZN Burak , babasının iddialarına henüz bir açıklama yapmadı. Ancak ünlü fenomenin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, zor günler geçirdiğini gösteriyor.
CZN Burak'ın babasının iddiaları doğru mu yoksa yanlış mı, bu konuda henüz bir şey söylemek mümkün değil.

Sosyal medyada gülerek çektiği yemek videolarıyla ünlenen Burak Özdemir , babası ile yaşadığı gerilim nedeniyle zor günler geçiriyor. Babası İsmail Özdemir, oğlunu dolandırdığı ve deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu iddiaların ardından CZN Burak , Instagram hesabından peş peşe üzgün olduğu görüntüler paylaştı.

Özdemir, paylaşımlarında "Hayat bazen çok zor olabiliyor. Ama ben güçlüyüm ve bu zor günleri atlatacağım" dedi. Ünlü fenomenin bu paylaşımları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Birçok kişi, Özdemir'e destek mesajları gönderdi.

CZN Burak 'ın babası İsmail Özdemir , geçtiğimiz günlerde Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, oğlunun kendisini dolandırdığını iddia etmişti. Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" demişti.

Özdemir, ayrıca oğlunun annesinin genlerini aldığını ve babasına düşman ettiğini öne sürmüştü. Baba ve oğul arasındaki gerilim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi, Özdemir'in iddialarını doğrularken, bazıları da CZN Burak 'ı savundu.

CZN Burak , babasının iddialarına henüz bir açıklama yapmadı. Ancak ünlü fenomenin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, zor günler geçirdiğini gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.