,, ,

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Gündem 14.07.2023 - 11:34, Güncelleme: 14.07.2023 - 11:34 3455+ kez okundu.
 

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç da, Türkiye'ye karşı yapılan hainliği hiçbir zaman unutmayacaklarını bildirdi. Türkiye'nin meşru hükümetini yıkmaya yönelik girişimi etkisiz hale getiren Türk halkının kahramanlığının da ilelebet hatırlanacağına dikkati çeken Ardıç, şunları kaydetti: "Türk halkı, milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstererek, bütün dünyaya örnek olmuştur. Türk milleti, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek bu girişimi gerçekleştiren hainleri hiçbir zaman unutmayacak ve bu millet hainlere daima dersini verecektir." Ardıç, ASO olarak, dün olduğu gibi bugün de sanayi işletmelerinin rekabet gücünün artırılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi, daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Ulu Önder'imiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir' sözünü belleklerimizden hiç çıkarmadan, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde birlikte yürümeye, birlikte üretmeye ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin demokrasiye olan inancının bir kez daha anıldığı bu anlamlı günde, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz."
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç da, Türkiye'ye karşı yapılan hainliği hiçbir zaman unutmayacaklarını bildirdi.

Türkiye'nin meşru hükümetini yıkmaya yönelik girişimi etkisiz hale getiren Türk halkının kahramanlığının da ilelebet hatırlanacağına dikkati çeken Ardıç, şunları kaydetti:

"Türk halkı, milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi kabul etmediğini ve etmeyeceğini göstererek, bütün dünyaya örnek olmuştur. Türk milleti, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek bu girişimi gerçekleştiren hainleri hiçbir zaman unutmayacak ve bu millet hainlere daima dersini verecektir."

Ardıç, ASO olarak, dün olduğu gibi bugün de sanayi işletmelerinin rekabet gücünün artırılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi, daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam hedefiyle çalışmaya devam ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ulu Önder'imiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir' sözünü belleklerimizden hiç çıkarmadan, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde birlikte yürümeye, birlikte üretmeye ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin demokrasiye olan inancının bir kez daha anıldığı bu anlamlı günde, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.