,, ,

Spotify profiline bakanlar gözükür mü?

Bilim-Teknoloji 12.07.2023 - 17:00, Güncelleme: 12.07.2023 - 17:00 19862+ kez okundu.
 

Spotify profiline bakanlar gözükür mü?

Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi?
Spotify , müzik dinlemek ve paylaşmak için popüler bir platformdur. Spotify ’da birçok kullanıcı, kendi çalma listelerini oluşturur ve diğer kullanıcıların çalma listelerini dinleyebilir. Bu durumda, Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi? gibi sorular akla gelebilir. İşte bu soruların cevapları: Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Hayır, Spotify ’da profilinize bakanları göremezsiniz. Spotify , kullanıcı gizliliğini önemseyen bir platformdur ve profilinize bakan kişilerin bilgisini size vermez. Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi? Hayır, başkasının çalma listesini dinlediğinizde, liste sahibine bildirim gitmez. Liste sahibi, sadece listenin takipçi sayısını ve takip eden kişileri görebilir. Birini takip edince bildirim gidiyor mu? Evet, birini takip ettiğinizde, takip ettiğiniz kişiye bildirim gider. Ancak, sadece çalma listesini takip ettiğinizde bildirim gitmez.
Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi?

Spotify , müzik dinlemek ve paylaşmak için popüler bir platformdur. Spotify ’da birçok kullanıcı, kendi çalma listelerini oluşturur ve diğer kullanıcıların çalma listelerini dinleyebilir. Bu durumda, Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi? gibi sorular akla gelebilir. İşte bu soruların cevapları:

Spotify profiline bakanlar gözükür mü? Hayır, Spotify ’da profilinize bakanları göremezsiniz. Spotify , kullanıcı gizliliğini önemseyen bir platformdur ve profilinize bakan kişilerin bilgisini size vermez.

  • Başkasının çalma listesi dinleyince bildirim gider mi? Hayır, başkasının çalma listesini dinlediğinizde, liste sahibine bildirim gitmez. Liste sahibi, sadece listenin takipçi sayısını ve takip eden kişileri görebilir.
  • Birini takip edince bildirim gidiyor mu? Evet, birini takip ettiğinizde, takip ettiğiniz kişiye bildirim gider. Ancak, sadece çalma listesini takip ettiğinizde bildirim gitmez.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.