,, ,

Muammer Avcı Kimdir, Nerelidir? Muammer Avcı Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 12.07.2023 - 15:07, Güncelleme: 12.07.2023 - 15:07 3429+ kez okundu.
 

Muammer Avcı Kimdir, Nerelidir? Muammer Avcı Hayatı ve Biyografisi

Muammer Avcı Kimdir, Nerelidir? Muammer Avcı Hayatı ve Biyografisi
Muammer Avcı , bir siyasetçi ve iş insanıdır. 1969 yılında Zonguldak ’ta doğmuştur. İlköğrenimini İnağzı İlkokulu’nda, ortaöğrenimini Merkez İmam Hatip Okulu’nda yapmıştır. Türkiye’nin ilk vakıf lisesi olan Mehmet Çelikel Lisesi’nde lise öğrenimini tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde yükseköğrenimini bitirmiştir. Muammer Avcı , rahmetli babasının çok erken yaşlarda vefat etmesi üzerine ailenin ticari faaliyetlerinin başına geçmiştir. Ulusal markaların bayiliklerini alıp, büyütüp geliştirdiği ticari faaliyetlerinin yanı sıra, siyasete de atılmıştır. Muammer Avcı ’nın siyasi geçmişi ise şöyledir: Refah Partisi İl Başkan Yardımcılığı Refah Partisi İl Koordinatörlüğü AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı AK Parti İl Sekreterya Başkanlığı AK Parti İl Ar-Ge Birim Başkanlığı AK Parti Zonguldak Merkez, Kilimli ve Çaycuma İlçe Koordinatörlüğü 15 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevine getirilmesi 14 Mayıs 2023 Seçimlerinde Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak Milletvekili seçilmesi
Muammer Avcı Kimdir, Nerelidir? Muammer Avcı Hayatı ve Biyografisi

Muammer Avcı , bir siyasetçi ve iş insanıdır. 1969 yılında Zonguldak ’ta doğmuştur. İlköğrenimini İnağzı İlkokulu’nda, ortaöğrenimini Merkez İmam Hatip Okulu’nda yapmıştır. Türkiye’nin ilk vakıf lisesi olan Mehmet Çelikel Lisesi’nde lise öğrenimini tamamlamıştır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde yükseköğrenimini bitirmiştir.

Muammer Avcı , rahmetli babasının çok erken yaşlarda vefat etmesi üzerine ailenin ticari faaliyetlerinin başına geçmiştir. Ulusal markaların bayiliklerini alıp, büyütüp geliştirdiği ticari faaliyetlerinin yanı sıra, siyasete de atılmıştır.

Muammer Avcı ’nın siyasi geçmişi ise şöyledir:

Refah Partisi İl Başkan Yardımcılığı
Refah Partisi İl Koordinatörlüğü
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği
AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı
AK Parti İl Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı
AK Parti İl Sekreterya Başkanlığı
AK Parti İl Ar-Ge Birim Başkanlığı
AK Parti Zonguldak Merkez, Kilimli ve Çaycuma İlçe Koordinatörlüğü
15 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığı görevine getirilmesi
14 Mayıs 2023 Seçimlerinde Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak Milletvekili seçilmesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.