,, ,

ıssız adam filminin konusu? ıssız adam konusu nedir?

Tv-Dünyası 10.07.2023 - 16:00, Güncelleme: 10.07.2023 - 16:00 4250+ kez okundu.
 

ıssız adam filminin konusu? ıssız adam konusu nedir?

ıssız adam filminin konusu? ıssız adam konusu nedir?
Issız Adam , Çağan Irmak ’ın yönettiği, başrollerini Melis Birkan ve Cemal Hünal ’ın üstlendiği bir dram filmidir. Film, günümüz insanının yalnızlığına ve aşka yaklaşımına odaklanmaktadır. Film, kendi restoranını işleten, aynı zamanda dünya mutfaklarına hâkim bir aşçı olan Alper’in güzel Ada ile yaşadığı aşkı anlatmaktadır. Alper güvensiz, günübirlik ilişkiler yaşayan, özgürlüğüne düşkün, 30’lu yaşlarının ortalarında bir adamdır. Ada ise Taksim’de çocuk kostümleri tasarlayıp dikmekle uğraşan, sakin, romantik ve eğlenceli bir kadındır. İkili arasında eski bir kitapçıda başlayan ilişki, zamanla tutku ve çatışmaya dönüşür. Alper, Ada’ya bağlanmaktan korkar ve onu terk eder. Ada ise yurtdışına gider ve bir çocuk sahibi olur. Yıllar sonra tesadüfen karşılaştıklarında ise ikisi de birbirlerini unutamadıklarını fark ederler. Filmde şu oyuncular rol almaktadır: Cemal Hünal - Alper Melis Birkan - Ada Yıldız Kültür - Müzeyyen Şerif Bozkurt - Şenol Gözde Kansu - Sinem Aslı Aybars - Yasemin Goncagül Sunar - Müşteri Kadın Veda Yurtsever - Alper’in Arkadaşı
ıssız adam filminin konusu? ıssız adam konusu nedir?

Issız Adam , Çağan Irmak ’ın yönettiği, başrollerini Melis Birkan ve Cemal Hünal ’ın üstlendiği bir dram filmidir. Film, günümüz insanının yalnızlığına ve aşka yaklaşımına odaklanmaktadır.


Film, kendi restoranını işleten, aynı zamanda dünya mutfaklarına hâkim bir aşçı olan Alper’in güzel Ada ile yaşadığı aşkı anlatmaktadır. Alper güvensiz, günübirlik ilişkiler yaşayan, özgürlüğüne düşkün, 30’lu yaşlarının ortalarında bir adamdır. Ada ise Taksim’de çocuk kostümleri tasarlayıp dikmekle uğraşan, sakin, romantik ve eğlenceli bir kadındır. İkili arasında eski bir kitapçıda başlayan ilişki, zamanla tutku ve çatışmaya dönüşür. Alper, Ada’ya bağlanmaktan korkar ve onu terk eder. Ada ise yurtdışına gider ve bir çocuk sahibi olur. Yıllar sonra tesadüfen karşılaştıklarında ise ikisi de birbirlerini unutamadıklarını fark ederler.


Filmde şu oyuncular rol almaktadır:

Cemal Hünal - Alper
Melis Birkan - Ada
Yıldız Kültür - Müzeyyen
Şerif Bozkurt - Şenol
Gözde Kansu - Sinem
Aslı Aybars - Yasemin
Goncagül Sunar - Müşteri Kadın
Veda Yurtsever - Alper’in Arkadaşı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.