,, ,

Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Tünel filmi oyuncu kadrosu

Tv-Dünyası 20.06.2023 - 16:28, Güncelleme: 20.06.2023 - 16:28 5367+ kez okundu.
 

Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Tünel filmi oyuncu kadrosu

Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Tünel filmi oyuncu kadrosu
Tünel , 2016 yılında vizyona giren ve Güney Kore yapımı olan bir aksiyon - dram filmidir. Filmin yönetmeni ve senaristi Seong-hun Kim ’dir. Filmin başrollerinde Ha Jung-woo , Bae Doo-na ve Oh Dal-su yer almaktadır. Tünel filminin konusu şöyledir: Otomobil satıcısı olan Lee Jung-soo ( Ha Jung-woo ), kızının doğum günü için ailesine doğru yolda olduğu sırada içinden geçtiği kötü inşa edilmiş bir tünel çöker. Afet türündeki Tünel filminde, çöken tünelin altında kalan Jung-soo tuzağa düşer. Yanında sadece şarjı bitmek üzere olan bir telefon, iki şişe su ve kızının doğum günü pastası vardır. Enkazda adamı bulmak için bir kurtarma çalışması yürütülür. Ancak kurtarma operasyonu beklenenden daha zor ve uzun sürer. Jung-soo, hayatta kalmak için mücadele ederken, medya, devlet ve ailesi ile de iletişim halinde olur Tünel filminin oyuncu kadrosu şunlardır: Ha Jung-woo / Lee Jung-Soo: Filmde otomobil satıcısı olan ve tünelin altında mahsur kalan ana karakterdir. Bae Doo-Na / Se-Hyun: Filmde Lee Jung-Soo’nun eşi olan ve onun kurtarılması için uğraşan karakterdir. Oh Dal-Su / Dae-Kyung: Filmde kurtarma operasyonunu yöneten ve Lee Jung-Soo ile iletişim kurmaya çalışan karakterdir. Shin Jung-Keun / Kaptan Kang: Filmde kurtarma ekibinin lideri olan karakterdir. Nam Ji-hyun / Mi-Na: Filmde Lee Jung-Soo’nun kızı olan karakterdir. Cho Hyun-Chul / Kurtarma ekibindeki genç oğlan: Filmde kurtarma ekibinde çalışan ve Lee Jung-Soo’ya yardım etmeye çalışan karakterdir. Kim Hae-Sook / Bakan: Filmde devletin başındaki kişi olan karakterdir. Yoo Seung-Mok / Muhabir Jo: Filmde olayı haber yapan muhabir olan karakterdir.
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Tünel filmi oyuncu kadrosu

Tünel , 2016 yılında vizyona giren ve Güney Kore yapımı olan bir aksiyon - dram filmidir. Filmin yönetmeni ve senaristi Seong-hun Kim ’dir. Filmin başrollerinde Ha Jung-woo , Bae Doo-na ve Oh Dal-su yer almaktadır.

Tünel filminin konusu şöyledir: Otomobil satıcısı olan Lee Jung-soo ( Ha Jung-woo ), kızının doğum günü için ailesine doğru yolda olduğu sırada içinden geçtiği kötü inşa edilmiş bir tünel çöker. Afet türündeki Tünel filminde, çöken tünelin altında kalan Jung-soo tuzağa düşer. Yanında sadece şarjı bitmek üzere olan bir telefon, iki şişe su ve kızının doğum günü pastası vardır. Enkazda adamı bulmak için bir kurtarma çalışması yürütülür. Ancak kurtarma operasyonu beklenenden daha zor ve uzun sürer. Jung-soo, hayatta kalmak için mücadele ederken, medya, devlet ve ailesi ile de iletişim halinde olur

Tünel filminin oyuncu kadrosu şunlardır:

Ha Jung-woo / Lee Jung-Soo: Filmde otomobil satıcısı olan ve tünelin altında mahsur kalan ana karakterdir.
Bae Doo-Na / Se-Hyun: Filmde Lee Jung-Soo’nun eşi olan ve onun kurtarılması için uğraşan karakterdir.
Oh Dal-Su / Dae-Kyung: Filmde kurtarma operasyonunu yöneten ve Lee Jung-Soo ile iletişim kurmaya çalışan karakterdir.
Shin Jung-Keun / Kaptan Kang: Filmde kurtarma ekibinin lideri olan karakterdir.
Nam Ji-hyun / Mi-Na: Filmde Lee Jung-Soo’nun kızı olan karakterdir.
Cho Hyun-Chul / Kurtarma ekibindeki genç oğlan: Filmde kurtarma ekibinde çalışan ve Lee Jung-Soo’ya yardım etmeye çalışan karakterdir.
Kim Hae-Sook / Bakan: Filmde devletin başındaki kişi olan karakterdir.
Yoo Seung-Mok / Muhabir Jo: Filmde olayı haber yapan muhabir olan karakterdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.