,, ,

Buse Varol Kimdir?

Kimdir 20.06.2023 - 13:47, Güncelleme: 20.06.2023 - 13:47 4620+ kez okundu.
 

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hayatı ve Biyografisi
Buse Varol , 25 Mart 1990’da Manisa’da doğan bir oyuncu ve sunucudur. 32 yaşındadır ve Koç burcudur. Üniversite eğitimini Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamlamıştır. Buse Varol 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılmış ve ardından modellik yapmıştır. Buse Varol Oyunculuk kariyerine Tozlu Yollar dizisiyle başlamıştır. Buse Varol Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Kış Güneşi, Rüya, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol almıştır. Çok Tatlı adlı programı sunmuştur. Buse Varol 2018 yılında şarkıcı Alişan ile evlenmiştir. Burak (2019) ve Eliz (2021) adında iki çocuğu vardır  
Buse Varol Kimdir, Kaç Yaşında? Buse Varol Hayatı ve Biyografisi

Buse Varol , 25 Mart 1990’da Manisa’da doğan bir oyuncu ve sunucudur. 32 yaşındadır ve Koç burcudur. Üniversite eğitimini Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamlamıştır.

Buse Varol 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılmış ve ardından modellik yapmıştır. Buse Varol Oyunculuk kariyerine Tozlu Yollar dizisiyle başlamıştır. Buse Varol Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Kış Güneşi, Rüya, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol almıştır. Çok Tatlı adlı programı sunmuştur. Buse Varol 2018 yılında şarkıcı Alişan ile evlenmiştir. Burak (2019) ve Eliz (2021) adında iki çocuğu vardır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.