,, ,

Arayış dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi? Disney Plus Arayış dizisi oyuncuları kimler?

Tv-Dünyası 15.06.2023 - 14:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 14:55 6469+ kez okundu.
 

Arayış dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi? Disney Plus Arayış dizisi oyuncuları kimler?

Arayış dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi? Disney Plus Arayış dizisi oyuncuları kimler?
Arayış , Disney Plus ’ın yeni Türk dizisidir. Filmin yönetmeni Cemal Alpan, senaristleri ise Pınar Bulut ve Onur Koralp ’tir. Filmin senaryosu, Ceylan Naz Baycan ’ın Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü adlı romanından uyarlanmıştır . Filmin konusu şöyledir: Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır Filmin oyuncu kadrosu şöyledir: Aslı Enver - Nisan Mehmet Günsur - Tufan Defne Kayalar - Suna Devin Özgür Çınar - Efe Erol Babaoğlu - Komiser İpek Türktan - Zeynep Erdem Şenocak - Cemal Begüm Akkaya - Ayşe Şeyma Gökçe Cengiz - Leyla Onur Ünsal - Murat Eylem Yıldız - Elif Oral Özer - Hakan Ali Yoğurtçuoğlu - Selim Arayış dizisi 14 Haziran Çarşamba günü Disney Plus platformunda yayınlanmaya başladı. Dizinin ilk sezonunda altı bölüm yer alıyor. Dizinin gerçek bir hikâyeden uyarlandığına dair bir bilgi bulunmuyor.
Arayış dizisi konusu nedir ve gerçek hikaye mi? Disney Plus Arayış dizisi oyuncuları kimler?

Arayış , Disney Plus ’ın yeni Türk dizisidir. Filmin yönetmeni Cemal Alpan, senaristleri ise Pınar Bulut ve Onur Koralp ’tir. Filmin senaryosu, Ceylan Naz Baycan ’ın Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü adlı romanından uyarlanmıştır .

Filmin konusu şöyledir: Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır

Filmin oyuncu kadrosu şöyledir:

Aslı Enver - Nisan
Mehmet Günsur - Tufan
Defne Kayalar - Suna
Devin Özgür Çınar - Efe
Erol Babaoğlu - Komiser
İpek Türktan - Zeynep
Erdem Şenocak - Cemal
Begüm Akkaya - Ayşe
Şeyma Gökçe Cengiz - Leyla
Onur Ünsal - Murat
Eylem Yıldız - Elif
Oral Özer - Hakan
Ali Yoğurtçuoğlu - Selim
Arayış dizisi 14 Haziran Çarşamba günü Disney Plus platformunda yayınlanmaya başladı. Dizinin ilk sezonunda altı bölüm yer alıyor. Dizinin gerçek bir hikâyeden uyarlandığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.