,, ,

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı’nın 1. Yıldönümünde Düzenleyeceği Panele Davetlisiniz!

Gündem 02.04.2022 - 09:52, Güncelleme: 02.04.2022 - 09:59 5486+ kez okundu.
 

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı’nın 1. Yıldönümünde Düzenleyeceği Panele Davetlisiniz!

Gündem: “TÜRKİYE’DE YEREL YÖNETİMLERDE KADINLAR”
Türkiye’de kadınlar 3 NİSAN 1930 tarihinde belediyelerde seçme ve seçilme hakkını kazandı. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı 3 Nisan 2021’de, Türkiye’de kadınların yerel yönetimlere seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 91. yıldönümünde İstanbul’da kuruldu.  Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı olarak, kuruluşumuzun 1. yıldönümü ve bu önemli günün 92. yıldönümü olan 3 NİSAN 2022 tarihinde “Türkiye’de Yerel Yönetimlerde Kadınlar” gündemi ile bir panel düzenleniyoruz. Yerel yönetimlerde kadınların temsilini, sorunlarını ve çözüm yöntemlerini konuşmak üzere 3 NİSAN PAZAR günü 21:00-22:30 saatleri arasında çevrimiçi yapacağımız panelde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Panel zoom üzerinden canlı yayınlanacaktır.  Toplantı Kimliği: 901 903 9835 Şifre: KAPI     Program Akışı   Moderatör:   Hilal DOKUZCAN , Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Kurucusu    Açılış Konuşması:   Ayşe KAŞIKIRIK , Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı   Konuşmacılar:  Meltem ÖZ Amasra Belediye Başkan Yardımcısı, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Danışma Kurulu Üyesi  Çiğdem ÖZKAN Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Yönetim Kurulu Üyesi  Özden YERLİKAYA  Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Danışma Kurulu Üyesi   Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği Hakkında  Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği  3 Nisan 2021’de, Türkiye’de kadınların siyasete giriş kapısı olan kadınların yerel yönetimlere seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 91.yıldönümünde İstanbul’da kuruldu. 21. yüzyılın değişen ve gelişen koşullarında, küresel ve yerel sorunlar karşısında toplumun tüm kesimlerinin daha eşit ve kapsayıcı bir dünyaya duydukları özleme katkı sunmak amacıyla çalışmalarımıza başladık. Adil, özgür ve daha iyi bir yaşamın mümkün olabilirliğine duyduğumuz inanç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eşitlik ve kapsayıcılık çerçevesinde; farklılıkları bir zenginlik olarak görüyor ve her türlü ayrımcılığa karşı çıkıyoruz. Eşitliği, evrensel insan haklarını, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, temel hak ve özgürlükleri esas alarak etkinliklerimizi oluşturuyoruz. Twitter: https://twitter.com/kureselesitlik Facebook: https://www.facebook.com/kureselesitlikvekapsayicilikagi Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kureselesitlikvekapsayicilikagi Instagram: https://www.instagram.com/kureselesitlikkapsayicilikagi/ Web: https://www.esitlikvekapsayicilikagi.org  
Gündem: “TÜRKİYE’DE YEREL YÖNETİMLERDE KADINLAR”

Türkiye’de kadınlar 3 NİSAN 1930 tarihinde belediyelerde seçme ve seçilme hakkını kazandı. Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı 3 Nisan 2021’de, Türkiye’de kadınların yerel yönetimlere seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 91. yıldönümünde İstanbul’da kuruldu. 

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı olarak, kuruluşumuzun 1. yıldönümü ve bu önemli günün 92. yıldönümü olan 3 NİSAN 2022 tarihinde “Türkiye’de Yerel Yönetimlerde Kadınlar” gündemi ile bir panel düzenleniyoruz.

Yerel yönetimlerde kadınların temsilini, sorunlarını ve çözüm yöntemlerini konuşmak üzere 3 NİSAN PAZAR günü 21:00-22:30 saatleri arasında çevrimiçi yapacağımız panelde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Panel zoom üzerinden canlı yayınlanacaktır. 

Toplantı Kimliği: 901 903 9835

Şifre: KAPI

 

  Program Akışı

 

Moderatör:

 

Hilal DOKUZCAN , Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Kurucusu 

 

Açılış Konuşması:

 

Ayşe KAŞIKIRIK , Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Başkanı

 

Konuşmacılar:

  •  Meltem ÖZ

Amasra Belediye Başkan Yardımcısı, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Danışma Kurulu Üyesi

  •  Çiğdem ÖZKAN

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Yönetim Kurulu Üyesi

  •  Özden YERLİKAYA

 Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Danışma Kurulu Üyesi

 

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı Derneği  3 Nisan 2021’de, Türkiye’de kadınların siyasete giriş kapısı olan kadınların yerel yönetimlere seçme ve seçilme hakkı kazanmasının 91.yıldönümünde İstanbul’da kuruldu. 21. yüzyılın değişen ve gelişen koşullarında, küresel ve yerel sorunlar karşısında toplumun tüm kesimlerinin daha eşit ve kapsayıcı bir dünyaya duydukları özleme katkı sunmak amacıyla çalışmalarımıza başladık. Adil, özgür ve daha iyi bir yaşamın mümkün olabilirliğine duyduğumuz inanç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eşitlik ve kapsayıcılık çerçevesinde; farklılıkları bir zenginlik olarak görüyor ve her türlü ayrımcılığa karşı çıkıyoruz. Eşitliği, evrensel insan haklarını, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, temel hak ve özgürlükleri esas alarak etkinliklerimizi oluşturuyoruz.

Twitter: https://twitter.com/kureselesitlik

Facebook: https://www.facebook.com/kureselesitlikvekapsayicilikagi

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kureselesitlikvekapsayicilikagi

Instagram: https://www.instagram.com/kureselesitlikkapsayicilikagi/

Web: https://www.esitlikvekapsayicilikagi.org

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.