,, ,

Cem Karaca şarkıları

Müzik 08.06.2023 - 14:41, Güncelleme: 08.06.2023 - 14:41 7896+ kez okundu.
 

Cem Karaca şarkıları

Cem Karaca şarkıları
Cem Karaca , Türk rock müziğinin önemli isimlerinden biridir. Kariyeri boyunca birçok unutulmaz şarkıya imza atmıştır. İşte Cem Karaca 'nın tanınmış ve sevilen şarkılarından bazıları: Resimdeki Gözyaşları Bu Son Olsun Deniz Üstü Köpürür Tamirci Çırağı Kerkük Zindanı Ay Karanlık Islak Islak Çok Yorgunum Ay Karanlık Emrah Dervişane Gel Gel Mutlaka Yavrum Islak Islak (Cem Karaca & Apaşlar) Raptiye Rap Rap Aşkın Aldı Benden Beni Bu liste, Cem Karaca 'nın öne çıkan şarkılarından sadece birkaç örnektir. Karaca'nın geniş bir repertuvara sahip olduğunu ve daha pek çok sevilen şarkısının bulunduğunu unutmamak önemlidir. Müzik kariyeri boyunca çeşitli dönemlerde farklı tarzlarda şarkılar yapmış olan Cem Karaca , Türk rock müziğinin ve toplumsal mesajlar içeren şarkıların öncülerinden biri olarak kabul edilir.
Cem Karaca şarkıları

Cem Karaca , Türk rock müziğinin önemli isimlerinden biridir. Kariyeri boyunca birçok unutulmaz şarkıya imza atmıştır. İşte Cem Karaca 'nın tanınmış ve sevilen şarkılarından bazıları:

  1. Resimdeki Gözyaşları
  2. Bu Son Olsun
  3. Deniz Üstü Köpürür
  4. Tamirci Çırağı
  5. Kerkük Zindanı
  6. Ay Karanlık
  7. Islak Islak
  8. Çok Yorgunum
  9. Ay Karanlık
  10. Emrah
  11. Dervişane
  12. Gel Gel
  13. Mutlaka Yavrum
  14. Islak Islak ( Cem Karaca & Apaşlar)
  15. Raptiye Rap Rap
  16. Aşkın Aldı Benden Beni

Bu liste, Cem Karaca 'nın öne çıkan şarkılarından sadece birkaç örnektir. Karaca'nın geniş bir repertuvara sahip olduğunu ve daha pek çok sevilen şarkısının bulunduğunu unutmamak önemlidir. Müzik kariyeri boyunca çeşitli dönemlerde farklı tarzlarda şarkılar yapmış olan Cem Karaca , Türk rock müziğinin ve toplumsal mesajlar içeren şarkıların öncülerinden biri olarak kabul edilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.