,, ,

Galipcan Ekşioğlu Kimdir

Kimdir 24.05.2023 - 09:48, Güncelleme: 24.05.2023 - 09:51 5533+ kez okundu.
 

Galipcan Ekşioğlu Kimdir

Galipcan Ekşioğlu Kimdir
Galipcan Ekşioğlu 9 nisan 1982 yılında İstanbul da doğdu. İstanbul Yeditepe üniversitesi iç mimarlık bölümü mezunudur. Biri kız, biri erkek iki çocuk babasıdır. İstanbul merkezli Ekşioğlu Yen Yapı firmasının sahibidir. Galipcan Ekşioğlu Projeleri konut ve villa ağırlıklıdır. Halâ Ekşioğlu yen yapı da yönetim kurulu Başkanı olarak faaliyetini sürdürmektedir. Galipcan Ekşioğlu Antalya' nın çeşitli yerlerinde Ekşioğlu Yen Yapı olarak kaliteyi ön plana çıkarmıştır. Galipcan Ekşioğlu adından sıkça yapmış olduğu hayırlar ve yardımseverliği ile söz ettirmektedir.
Galipcan Ekşioğlu Kimdir

Galipcan Ekşioğlu 9 nisan 1982 yılında İstanbul da doğdu. İstanbul Yeditepe üniversitesi iç mimarlık bölümü mezunudur. Biri kız, biri erkek iki çocuk babasıdır. İstanbul merkezli Ekşioğlu Yen Yapı firmasının sahibidir.

Galipcan Ekşioğlu Projeleri konut ve villa ağırlıklıdır. Halâ Ekşioğlu yen yapı da yönetim kurulu Başkanı olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Galipcan Ekşioğlu Antalya' nın çeşitli yerlerinde Ekşioğlu Yen Yapı olarak kaliteyi ön plana çıkarmıştır. Galipcan Ekşioğlu adından sıkça yapmış olduğu hayırlar ve yardımseverliği ile söz ettirmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.