,, ,

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Gündem 19.05.2023 - 10:18, Güncelleme: 19.05.2023 - 10:21 3911+ kez okundu.
 

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'dan Anadolu'ya ayak basarak milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.   19 Mayıs 1919; milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal devletlerine karşı bağımsızlık ateşini yaktığı zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız 19 Mayıs, hem milli mücadelemizin silinmez bir hatırası, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır.   Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramınızı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Türk Büyüklerini, bu toprakları bizlere vatan yapmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'dan Anadolu'ya ayak basarak milli mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
 
19 Mayıs 1919; milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal devletlerine karşı bağımsızlık ateşini yaktığı zaferin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız 19 Mayıs, hem milli mücadelemizin silinmez bir hatırası, hem de yüzünü geleceğe dönmüş nesillerin en büyük ilham kaynağıdır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramınızı kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Türk Büyüklerini, bu toprakları bizlere vatan yapmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.