,, ,

RockA’nın bugüne kadarki en iddialı baladı: Kalbimdeki Ayaz

Müzik 18.04.2023 - 18:08, Güncelleme: 18.04.2023 - 18:08 10123+ kez okundu.
 

RockA’nın bugüne kadarki en iddialı baladı: Kalbimdeki Ayaz

RockA’nın bugüne kadarki en iddialı baladı: Kalbimdeki Ayaz
Uzun süren sessizliğini geçtiğimiz yıl içinde üst üste yayınladığı şarkılarla bozan RockA , Pasaj&Garaj Müzik etiketli yepyeni şarkısı ‘ Kalbimdeki Ayaz ’ı 14 Nisan Cuma günü yayınlıyor. Alternatif ve deneysel sahnenin kendi stili ve müzik anlayışıyla farklı bir kulvar açan RockA , yeni şarkısıyla unutulmuş bir aşkın hayalini soğuk bir şehir yalnızlığında arıyor. Kalbimdeki Ayaz , grubun bugüne kadar ki en iddialı baladlarından biri olmaya aday. Şarkının, sözü ve müziği grubun aynı zamanda vokal bölümünü üstlenen Halil Özüpek tarafından yapıldı. Prodüktörlüğünü Halil Özüpek ’in yaptığı şarkının mix ve mastering’ini Barış Büyük hazırladı. Yapım: Pasaj Müzik Söz ve Müzik: Halil Özüpek Prodüktör: Halil Özüpek Mix ve Mastering: Barış Büyük Fotoğraflar: Tayfun Çetinkaya Grafik Tasarım: Konnekt.Studio Menajerlik: Banu Göksever
RockA’nın bugüne kadarki en iddialı baladı: Kalbimdeki Ayaz

Uzun süren sessizliğini geçtiğimiz yıl içinde üst üste yayınladığı şarkılarla bozan RockA , Pasaj&Garaj Müzik etiketli yepyeni şarkısı ‘ Kalbimdeki Ayaz ’ı 14 Nisan Cuma günü yayınlıyor.

Alternatif ve deneysel sahnenin kendi stili ve müzik anlayışıyla farklı bir kulvar açan RockA , yeni şarkısıyla unutulmuş bir aşkın hayalini soğuk bir şehir yalnızlığında arıyor. Kalbimdeki Ayaz , grubun bugüne kadar ki en iddialı baladlarından biri olmaya aday.

Şarkının, sözü ve müziği grubun aynı zamanda vokal bölümünü üstlenen Halil Özüpek tarafından yapıldı. Prodüktörlüğünü Halil Özüpek ’in yaptığı şarkının mix ve mastering’ini Barış Büyük hazırladı.


Yapım: Pasaj Müzik
Söz ve Müzik: Halil Özüpek
Prodüktör: Halil Özüpek
Mix ve Mastering: Barış Büyük
Fotoğraflar: Tayfun Çetinkaya
Grafik Tasarım: Konnekt.Studio
Menajerlik: Banu Göksever

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.