,, ,

Zuhal Olcay "Anı yaşamaya çalışın"

Müzik 18.04.2023 - 17:32, Güncelleme: 18.04.2023 - 17:32 9114+ kez okundu.
 

Zuhal Olcay "Anı yaşamaya çalışın"

Zuhal Olcay "Anı yaşamaya çalışın"
Zuhal Olcay haftasonu Madam Niça sahnesindeydi. Deprem felaketi nedeniyle ara verdiği konserlerine devam eden Zuhal Olcay , tüm rezervasyonların kapandığı gecede muhteşem performansı ile kendisine hayran bıraktı.    Anı yaşamaya çalışın Şarkı aralarında izleyicisi ile keyifli sohbetler gerçekleştiren Zuhal Olcay "Gelip geçen şeye ömür deniyor arkadaşlar, anı yaşamaya çalışın" dedi. 
Zuhal Olcay "Anı yaşamaya çalışın"
Zuhal Olcay haftasonu Madam Niça sahnesindeydi. Deprem felaketi nedeniyle ara verdiği konserlerine devam eden Zuhal Olcay , tüm rezervasyonların kapandığı gecede muhteşem performansı ile kendisine hayran bıraktı. 
 
Anı yaşamaya çalışın
Şarkı aralarında izleyicisi ile keyifli sohbetler gerçekleştiren Zuhal Olcay "Gelip geçen şeye ömür deniyor arkadaşlar, anı yaşamaya çalışın" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.